LA S√ąRIE “PEP” D’IB3 S’ESTRENA AQUEST DIJOUS A TV3

La primera temporada de la s√®rie d’IB3 ‘Pep’ s’estrena aquest dijous en la televisi√≥ p√ļblica de Catalunya TV3, segons ha informat aquest dilluns Radiotelevisi√≥ dels Illes Balears.

Segons han explicat des de l’ens p√ļblic, ‘Pep’ √©s la segona producci√≥ d’IB3 que s’emetr√† en TV3 despr√©s de ‘Mai neva a ciutat’, que la televisi√≥ catalana va comen√ßar a oferir a l’agost de 2018. Des d’IB3 han destacat es posa en relleu ¬ęla gran qualitat de les produccions pr√≤pies¬Ľ i l’oportunitat del sector audiovisual de mostrar ¬ęla seva gran feina m√©s enll√† de la televisi√≥ auton√≤mica balear¬Ľ.

De fet, han afegit, diverses produccions d’IB3 estan disponibles tamb√© a plataformes de consum online com ‘Treufoc’, ‘Mai neva a ciutat’ i ‘La g√†bia’, que es poden veure Filmin, aix√≠ com la minis√®rie ‘La Paca’, disponible en Amazon Prime a l’Estat espanyol i Llatinoam√®rica.

‘Pep’, protagonitzada per Toni Gomila, √©s una s√®rie d’IB3 produ√Įda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, que mostra la vida de la fam√≠lia Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la not√≠cia que el seu pare t√© una deterioraci√≥ cognitiva lleu, l’avantsala de l’Alzheimer. La s√®rie reflexiona sobre la malaltia de l’Alzheimer i l’impacte que t√© en els seus
Informa:DBALEARS.CAT (9-6-2020)

252 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: