LA SETMANA DEL LLIBRE CATALÀ: MÉS DE 25.000 VISITANTS I MOLTES VENDES

La Setmana del Llibre en català que s’acaba avui, l’edició d’enguany amb vendes ‘molt positives’. En els últims cinc dies unes vint-i-cinc mil persones han visitat el recinte de l’esdeveniment en el Moll de la Fusta de Barcelona. Hi ha hagut més de cent vuitanta activitats en una edició marcada per les restriccions de la covid-19. Ha estat la més curta de la història, amb cinc dies en comptes de deu, i amb una capacitat limitada de nou-centes trenta cinc persones.

Gairebé dos-cents autors han signat exemplars dels seus llibres durant l’esdeveniment i, a més, els itineraris literaris que la Setmana ha organitzat dins i fora de Barcelona han tingut un seguiment de gairebé el 100%.

L’organització preveu de tancar amb una facturació de tres-cents vint-i-cinc mil euros, la qual cosa permetrà al sector editorial i de revistes en català ‘d’encarar l’últim trimestre de l’any amb força per a aconseguir’ pal·liar les conseqüències de la crisi del coronavirus.

El president de la Setmana, Joan Carles Girbés, i la presidenta d’Editors.cat, Montse Ayats, han destacat que, malgrat les restriccions, l’edició ha estat un èxit i un exemple que és possible de fer esdeveniments culturals segurs i amb formats nous.

L’organització ha destacat ‘l’aposta ferma de tot el sector, la complicitat i el suport de patrocinadors privats i institucions públiques, la fidelitat del públic’ i la difusió mediàtica com a factors clau de l’èxit d’aquesta edició.
Informa:VILAWEB.CAT (13-9-2020)

315 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: