LA UEFA TORNA A PROHIBIR LES ESTELADES, PERÒ EL BARÇA GUANYA LA QUARTA CHAMPIONS DE FUTBOL SALA: 4-0 A L’SPORTING DE LISBOA

El Barça guanya l’Sporting de Portugal i suma la seva quarta Champions de la història (4-0).
El Barça s’exhibeix davant l’últim campió, l’Sporting CP, i es revenja de la final de l’any passat amb un resultat incostestable per sumar la quarta Champions del seu palmarès.
(IMMA CASARES )
La sortida del Barça al parquet de l’Arena Riga no ha tingut res a veure amb la de divendres contra el Benfica. Després d’un minuts de tempteig en què cap dels dos equips ha volgut córrer riscos, els homes de Jesús Velasco han posat una marxa més per generar les millors ocasions. Al minut 14, Matheus ha xutat ras per enviar una pilota al pal. Prèviament, Dídac s’havia lluït a xut de Zicky Té.

Al minut 16 la superioritat del Barça ha tingut la recompensa del gol. El capità Sergio Lozano ha superat Guitta amb una vasellina perfecte per fer pujar l’1 a 0 i marcar el seu gol número 300 amb el Barça. A l’Sporting, el gol en contra li ha fet mal.

Al minut 18, Adolfo ha pogut fer el segon pel Barça just abans que Pito recuperés una pliota per superar Guitta amb un xut fort i centrat i fer pujar el 2 a 0 al marcador.

A la represa, el Barça ha continuat exhibint superioritat. Només s’havien disputat 27″ de la segona part quan Ferrrao ha aprofitat una passada llarga d’Ortiz per superar Guitta amb una rematada acrobàtica que ha tocat el pal abans d’entrar a la porteria. El 3 a 0 ha estat un golàs que no ha impedit continuar veient un Barça molt superior i molt segur que no ha renunciat al seu plantejament ambiciós.

Ortiz, Pito i fins i tot el porter, Dídac, han pogut fer el quart davant un Sporting tocat. Quan faltava un minut i mig per el final, ara sí, el porter d’Arenys, Dídac Plana, ha posat la cirereta amb un golàs de porteira a porteria. En la seva primera temporada al capdevant de l’equip blaugrana, Jesús Velasco ha guanyat la partida a Nuno Dias amb un 4 a 0 demolidor. El Barça ha sumat la seva quarta Champions de la història.
Informa:ESPOR3.CAT
N.de la R.
Un cop més la UEFA ha donat la nota.Recordem que fa uns temps va prohibir la presència d’estelades al Camp Nou.Avui s’ha repetit el fet: no han deixat entrar-ne cap al pavelló i hi ha hagut escorcolls a l’entrada.També hi hagut diferents enfrontaments amb càntics entre els Dracs–seguidors fidels del Barça que van a tot arreu- i un grupet que duia banderes espanyoles.

126 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: