LA UNIVERSITAT CATALANA D’ESTIU COMENÇA VIRTUALMENT: 52a EDICIÓ

La cinquanta-dosena edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) impartirà els cursos virtualment als més de dos-cents cinquanta alumnes matriculats i emetrà tots els actes i concerts en reproducció en línia, començant per la inauguració aquest migdia al Centre Pau Casals de Prada de Conflent, i es podran seguir a www.uce.cat.

La inauguració tindrà lloc a les 12.00 amb un acte que comptarà amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president de la Fundació UCE i de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Joandomènec Ros, a més de la conferència inaugural del secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

Per l’UCE aniran passant aquests dies els presidents de la Generalitat Quim Torra i Carles Puigdemont; els consellers Damià Calvet i Mariàngela Vilallonga; l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i l’activista cultural Josep Espar i Ticó, que rebrà el Premi Canigó al costat de VilaWeb, reconegut en el seu vint-i-cinquè aniversari.

També és prevista una conferència sobre Enric Casassas i Simó, catedràtic de química a la Universitat de Barcelona i ex-president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i de la Universitat Catalana d’Estiu. Hi participaran l’actual president de l’IEC i la Fundació UCE, Joandomènec Ros; el secretari del patronat de la Fundació UCE, Joan Becat; el president de la Universitat Catalana d’Estiu, Jordi Casassas; i Pepita Figueras, vídua d’Enric Casassas.
Informa:ELNACIONAL.CAT (17-8-2020)

293 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: