“LA VANGUARDIA “AMAGA EL QUE VOL SOBRE ELS INDEPENDENTISTES A LES ENQUESTES

 

 

Aui en dia les enquestes “són armes de manipulació política”I en tenim la prova en el titular de La Vanguardia d’aquest diumenge sobre la seva pròpia enquesta, “El PSOE es destaca de la resta…. ” però no diu que Pedro Sánchez ja no necessitarà els independentistes a Madrid i que utilitzarà amb més força que mai la geometria variable amb uns partits que estaran més debilitats que en l’època Zapatero.

El Front Republicà d’Albano Dante Fachin entra amb força a Madrid malgrat que La Vanguardia ho negui

Són sens dubte la sorpresa entre els independentistes, en boca petita, la ciutadania que va fer possible la victòria de l’1-O ho comenta amb admiració, “un no independentista té les idees més clares que els actuals líders independentistes”, Fachin demostra visió política en temps de foscor”, “reconeix des de l’esquerra el paper del president Puigdemont”, “malgrat el silenci mediàtic dels mitjans de comunicació, és present i realitza propostes en tots els temes”, “Poble Lliure ha tingut la valentia d’oferir una alternativa a l’independentisme clàssic” i com aquests són molts els comentaris que provoca la candidatura de Front Republicà que entrarà en plorar a Madrid.

La Vanguardia intenta que l’independentisme torni a l’època de l’encantador Zapatero, peix cova per solucionar el problema català

Però s’equivoca, ja no som l’any 2004 durant la tramitació de l’estatut, som en un moment de desconcert independentista, que no vol dir que l’independentisme no sap el que vol. Si els partits independentistes com ERC i JuntsxCat entren en el joc de la geometria variable de Pedro Sánchez, explotaran internament, malgrat que els grans grups mediàtics i una majoria de tertulians “panxacontents” ho avalin. Si els partits independentistes cauen a la trampa, sortiran sense dubte altres lideratges, la majoria independentista no hi renunciarà mai a la independència, hi és per quedar-se, i per guanyar.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (14-4-2019)

683 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: