LA VANGUARDIA: ELS INDEPES A ESCÒCIA “ARRASEN” AMB UN 45% I AQUÍ NO AMB EL 48%

Plantofada de Toni Soler a La Vanguardia per com tracta la victòria de l’independentisme escocès

A les eleccions d’ahir, l’SNP ha obtingut un excel·lent resultat que li atorga força per pressionar per un nou referèndum

El periodista i historiador Toni Soler ha deixat caure una forta cleca al Grupo Godó aquest matí a les xarxes socials. Ho ha fet aprofitant la notícia que publicava La Vanguardia sobre els resultats de les eleccions del Regne Unit on dedicava una peça a la victòria del Partit Nacionalista Escocès, l’SNP.

La plantofada del presentador de televisió al diari de Màrius Carol s’ha fet ràpidament viral. I hi ha motius, perquè Soler retreia la manera d’enfocar l’augment de l’independentisme a Escòcia si es compara amb com tracte l’independentisme català.

La Vanguardia titulava: “El independentismo arrasa en Escocia y reclama un nuevo referendum”. Soler, de seguida hi ha sucat pa i exclamat “Arrasa vol dir 45% dels vots. Aquí l’independentisme sempre es queda curt amb un 48%”.

TONI SOLER
@soler_toni
“Arrasa” vol dir 45% dels vots. Aquí l’independentisme sempre es queda curt amb un 48%. https://www.lavanguardia.com/internacional/20191213/472198387226/elecciones-reino-unido-independentismo-escocia-nicola-sturgeon.html …
Informa:LAREPUBLICA.CAT (13-12-2019)

322 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: