L’ACORD AMB CVC NO INCLOURÀ FINALMENT ELS DRETS TELEVISIUS DEL BARÇA I MADRID

L’acord entre el fons d’inversió CVC i la Lliga de futbol ha estat aprovat per àmplia majoria a l’assemblea de clubs. Ara bé, la proposta s’ha modificat a última hora per tal de complaure els dos grans, el Barça i el Madrid, que estaven totalment en contra de rebre aquests diners a canvi de part dels drets audiovisuals. Això vol dir que no cobraran ni un cèntim dels 2.700 milions que ofereix el conveni, però que l’acord no tindrà cap influència en els seus drets ni en els seus ingressos, siguin presents o futurs.

Finalment, el fons d’inversió ha decidit canviar les regles del joc i, d’acord amb la Lliga, ha retocat la proposta per simplificar la posada en marxa de LaLiga Impulso. D’aquesta manera, queden sense efecte les demandes que tant el Reial Madrid com el Barça estaven disposats a posar en marxa.

Malgrat la modificació, ni el Barça ni el Madrid hi han votat a favor. Però això no ha impedit que l’assemblea validés el conveni, amb una majoria molt àmplia: 38 dels 42 clubs que participen en la competició.

Tant al Barça com al Reial Madrid els tocaven gairebé 300 milions. De moment, i durant tres anys, aquests diners quedaran guardats per si finalment algun dels dos clubs els vol acceptar. Mentrestant, CVC podrà negociar amb el 10% del volum de negoci sense incloure res d’aquests dos equips, ni dels altres dos que hi han votat en contra (l’Athletic Club, de Primera, i l’Oviedo, de Segona).
Informa:ARA.CAT (12-VIII-2021)

174 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: