L’ALCALDE D’ORIOLA OBLIGA LA TV VALENCIANA A PARLAR EN CASTELL√Ä

L’alcalde d’Oriola (Baix Segura), el popular Emilio Bascu√Īana, ha obligat la televisi√≥ valenciana √Ä punt a parlar en castell√†, quan l’han preguntat per les riades al sud del Pa√≠s Valenci√†. Bascu√Īana ha donat a entendre que no entenia el valenci√†, idioma oficial, i ha for√ßat que el periodista hagu√©s de canviar de llengua, tot i que la pregunta era perfectament comprensible per a un hispanoparlant.

taronjada
@taronjada
Oriola zona catastròfica però l’alcalde necessitava fer el numeret. Lamentable. https://twitter.com/franseva_/status/1172526346200915968 …

Embedded video
Fran Seva
@franseva_
Incre√Įble la professionalitat de @_joanlopez a @APuntdirecte davant l’impresentable d’Emilio Bascu√Īana, alcalde d’Oriola, qui fa com que no ent√©n el presentador fins que no li parla en castell√†.

“Estem este mat√≠ en directe des d’Oriola, i nosaltres ara volem donar la veu a l’alcalde. Bona vesprada, quina √©s l’√ļltima hora des de la seva localitat?”, ha dit el presentador.

“No le entiendo, perd√≥n”, ha assegurat lac√≤nic Bascu√Īana, tot i que “√ļltima hora” es diu igual en castell√† i “localitat” √©s “localidad”.

Nombrosos valencians han criticat a la xarxa l’actitud de l’alcalde d’Oriola.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-9-2019)

248 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: