L’ANC CELEBRARÀ ELS PRÒXIMS PLENARIS A VALÈNCIA I PERPINYÀ PER REIVINDICAR ELS PAÏSOS CATALANS

Seguint amb el fil de les mobilitzacions de l’1, 2 i 3 d’octubre, l’Assemblea Nacional Catalana vol incidir en la tasca de reivindicar el conjunt dels Països Catalans. Per aquest motiu, els dos propers plenaris se celebraran al País Valencià i a la Catalunya Nord. Des de l’ANC, han explicat que aquestes trobades tindran lloc un cop al mes.

Aquest dissabte, amb motiu de la Diada del País Valencià, l’entitat participarà, acompanyada de Decidim, a la mobilització convocada per la Comissió 9 d’octubre, a les 18 h a la plaça Sant Agustí de València. Amb la seva participació, l’Assemblea vol reivindicar la necessitat de cooperar conjuntament entre les diferents entitats d’arreu dels Països Catalans “per tal d’assolir l’alliberament nacional i social de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears”.

Un dels objectius fonamentals és lluitar contra les amenaces que pateix el català. “Cal lluitar per defensar la unitat lingüística i cultural, així com la seva diversitat. És imprescindible treballar en la conscienciació, normalització i promoció de la llengua catalana”, sostenen.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (8-X-2021)

110 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: