L’ANC CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ A BARCELONA L’1-O I CONCENTRACIONS ARREU

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una manifestació dimarts a Barcelona per commemorar el segon aniversari del Primer d’Octubre. La protesta, impulsada per la secció territorial del Barcelonès, començarà a les set del vespre a la plaça de Catalunya i continuarà fins a la seu de la Comissió Europea, al passeig de Gràcia, on farà una parada. Tot seguit, es reprendrà i acabarà a l’Institut Balmes, al carrer de Pau Claris, on la policia va actuar amb violència per impedir el referèndum.

D’una altra banda, l’ANC també ha organitzat marxes de torxes des de diversos municipis del Bages en direcció als Lledoners, on arribaran prop de dos quarts de deu, quan començarà un acte amb la intervenció de la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie.

Quatre marxes de torxes arribaran als Lledoners per l’aniversari de l’1-O al vespre

D’actes per commemorar l’aniversari de l’1-O se n’han programats més. Demà a Vic n’hi haurà un acte a la plaça de l’U d’Octubre, amb Elisenda Paluzie, i al Bruc s’ha programat l’acte polític ‘Llum i llibertat’, on s’il·luminaran 131 agulles del massís de Montserrat en record dels 131 presidents de la Generalitat. Hi participarà el president Quim Torra.

Dimarts, primer d’octubre, a banda la manifestació i les marxes, hi haurà concentracions a diverses ciutats, com ara Tarragona, Vic, Sabadell i Tàrrega, i marxes de torxes a Tordera i Cardedeu. També s’inaugurarà l’espai 1-O a Lliçà de Vall i hi haurà tot d’actes polítics a la Roca del Vallès, Vilassar de Mar, Valls i Salou.
Informa:VILAWEB.CAT (29-9-2019)

295 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: