L’ANC DEIXARÀ FORA DE LA ZONA DE CONVIDATS ELS POLÍTICS EN LA MANIFESTACiÓ DE l’11-S

Els dirigents dels partits polítics no tindran accés a la zona de convidats de la mobilització de la Diada que organitza enguany l’Assemblea Nacional Catalana. N’han quedat exclosos. Així ho va decidir per un ampli consens el secretariat nacional de l’entitat, després d’haver rebut el malestar de nombroses territorials de l’ANC per la manca d’unitat estratègica dels partits independentistes, expressada, a més, amb pactes com el de Junts per Catalunya i el PSC a la Diputació de Barcelona i l’abstenció d’ERC al congrés espanyol en la investidura de Pedro Sánchez. Així ho han confirmat a VilaWeb fonts de l’ANC.

Aquest matí, un dels membres del secretariat, Joan Marc Jesús, feia pública a Twitter la decisió:

j☯aN mAr©
@txecatala
Ei @sergisabria @elsa_artadi @Aurora_Madaula @martavilaltat
📸Us haureu de fer els selfies amb la gent d’apeu. Així tb podeu aprofitar per escoltar el que demanem.#ObjectiuIndependència

Això implica que des de l’àrea de protocol de l’ANC no es farà aquesta vegada l’enviament de les invitacions a representants institucionals i de partits polítics perquè assisteixin a l’acte de la Diada des de la zona de convidats. Els únics que hi haurà seran els representants de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), per la relació de col·laboració entre totes dues entitats.
Informa:VILAWEB.CAT (29-7-2019)

379 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: