L’ANC DEMANA A LES CANDIDATURES INDEPENDENTISTES BOICOTEJAR EL GOBIERNO SI NO ES RESPECTA EL DRET D’AUTODETERMINACIÓ

L’Assemblea Nacional Catalana demana que les candidatures independentistes que es presentin a les eleccions espanyoles del 28-A defensin ‘avançar clarament en el desenllaç del dret d’autodeterminació’, el mandat de l’1 d’octubre i ‘no donar suport a la governabilitat de l’estat espanyol si no respecta el dret a l’autodeterminació de Catalunya’. En un comunicat, l’ANC demana a les candidatures que ‘respectin els anhels de la societat civil i actuïn amb una única veu’ per la ‘via unilateral’, que consideren l”únic camí possible per generar un diàleg multilateral posterior de resolució definitiva del conflicte’.

Així, demanen un ‘compromís ferm’ per culminar el procés d’independència, que segons diuen implica posar els representants a les corts espanyoles ‘al servei d’una estratègia col·lectiva per la independència’.

‘El temps del peix al cove, dels pactes per unes engrunes, ja s’ha acabat. Ara cal fer República catalana de debò, sense por, amb fermesa, amb dignitat i amb coratge’, diu el comunicat.

Informa:VILAWEB.CAT (20-3-2019)

585 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: