L’ANC DIU QUE LA RESPOSTA D’ARAGONÈS ÉS IMMOBILISTA I CRITICA QUE NO HI HAGI CANVIS DESPRÉS DE LA MANIFESTACIÓ

La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha comparegut després de la reunió de les entitats independentistes amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per a fer-ne una valoració.
Feliu ha dit que el president manté un “total immobilisme” respecte de la seva posició d’abans de la manifestació, que no hi ha hagut cap mena de reacció. “No ha tocat ni una coma en el seu discurs entre abans de la manifestació i després”, ha dit. Segons Feliu, tampoc no ha aportat cap informació nova que reforci la via negociadora i l’estratègia de la taula de diàleg, sinó que simplement els han fet arribar que hi insistiran malgrat els gests i les declaracions del govern espanyol.

Feliu ha afegit que no ha vist gens d’autocrítica en Aragonès i que els ha confirmat que descartaven la proposta feta per l’entitat de fer la DUI el 2023, que no la pensen valorar i que no faran cap més proposta.

Finalment, la presidenta de l’ANC ha explicat que encara els falta acabar la sèrie de reunions que han previst amb els grups independentistes, però que, ara com ara, arran de la posició d’Aragonès, només veu l’opció d’unes eleccions.E
Informa:VILAWEB.CAT (14-IX-2022)

100 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: