L’ANC ENVIA UN MISSATGE CLAR A ERC I JxCAT: NO A LA INVESTIDURA DE SÁNCHEZ

L’ANC envia un missatge directe i clar a ERC i JxCAT a les portes de la votació de demà de la investidura de Pedro Sánchez. Demana un “no” al PSOE i un front comú unitari per aconseguir el bloqueig de l’Estat i precipitar unes eleccions, davant la negativa del PSOE a obrir un diàleg sobre l’autodeterminació i per l’existència de presos polítics i exiliats: “El pacte entre PSOE i Podemos és possible gràcies a la renúncia de la defensa del dret a l’autodeterminació de Catalunya. Quin motiu hi ha per facilitar la investidura als defensors del 155? A les Corts espanyoles, front de bloqueig!”, diu en un apunt a Twitter, que inclou també un vídeo amb delcaracions de Rufián i Laura Borràs, en què es comprometen a estar al costat del mandat de l’1-O i a lluitar contra la repressió del 155.

A hores d’ara, JxCAT ha de decidir avui el sentit del seu vot, després d’escoltar el discurs d’investidura de Pedro Sánchez, mentre que ERC sembla ja dencantada definitivament per l’abstenció. En el cas de JxCAT, la seva abstenció no seria necessària si ja s’absté ERC, però a més, els vots dels diputats suspesos, 4 en total, es comptaran com a abstencions perquè són diputats no presents.

 

Assemblea Nacional 🧭

✔@assemblea

⬛️⬜️ El pacte entre PSOE i Podemos és possible gràcies a la renúncia de la defensa del dret a l’autodeterminació de Catalunya. Quin motiu hi ha per facilitar la investidura als defensors del 155?
A les Corts espanyoles, front de bloqueig!

346 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: