L’ANC I ELS CDR CONVOQUEN MANIFESTACIONS D’URGÈNCIA PER LES DETENCIONS

L’Assemblea convoca d’urgència concentracions a tots els ajuntaments pels 7 nous presos polítics
Els CDR han convocat una roda de premsa i manifestació a la plaça de Doctor Robert de Sabadell, convocatòria a la qual l’ANC també dóna suport

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat d’urgència una concentració a les vuit del vespre a les places de tots els ajuntaments de Catalunya per l’empresonament de set nous presos polítics dictada per l’Audiència espanyola. Els CDR han convocat una roda de premsa i manifestació a la plaça de Doctor Robert de Sabadell, convocatòria a la qual l’ANC també dóna suport.

Assemblea Nacional 🧭
✔
@assemblea
⬛️⬜️📢 ATENCIÓ 👉 Davant de la presó sense fiança pels 7 companys dels @CDRCatOficial decretada per l’Audiència Nacional, ens concentrem avui:
🕗 20 h
📍plaça de l’Ajuntament de Sabadell i a totes les places del país! #LlibertatDetingudes23s

CDR Catalunya
@CDRCatOficial
😡 La #MerdaDeJustícia envia a presó les 7 companyes de @Detingudes23S.

📍 Avui manifestació de suport a #Sabadell (20h)

🔥 Fins que totes siguin lliures: Que cremin els carrers!#ComençaLaRevolta #JoSocCDR #LlibertatDetingudes23s #CDRenXarxa

Els set nous presos polítics són Xavier Duch, Ferran Jolis Guardiola, Eduard Garzón, Xavier Buigas, Germinal Tomás Aubeso, Alexis Codina i Jordi Ros. El jutge de l’Audiència espanyola Manuel García Castellón ha dictat presó incondicional d’acord amb la petició de la fiscalia, que els acusa de terrorisme, tinença il·lícita d’explosius i conspiració per causar estralls.
Informa:VILAWEB.CAT (26-9-2019)

374 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: