L’ANC PREPARA UNA TRENTENA D’ACCIONS CONTRA LA SENTÈNCIA A L’EXTERIOR

L’ANC prepara una trentena de mobilitzacions a l’exterior per protestar contra la sentència del procĂŠs, un cop sigui donada a conèixer.

Les delegacions de l’entitat sobiranista a l’estranger organitzaran manifestacions en punts emblemĂ tics de ciutats com Washington, Brussel¡les, Londres, BerlĂ­n, Lisboa, Ginebra o Ciutat de Mèxic, per intentar elevar les seves protestes en l’Ă mbit internacional, ha informat l’ANC en un comunicat. L’ANC ha fet pĂşblics, a la seva web, l’hora i els llocs de concentraciĂł.

A Anglaterra, per exemple, l’ANC organitzarĂ  una protesta el mateix dia que es publiqui la sentència, a la tarda, davant de l’ambaixada espanyola a Londres, i una altra a Manchester, a mĂŠs de les ciutats escoceses d’Edimburg i Glasgow.

A DublĂ­n, hi haurĂ  concentraciĂł davant de l’ambaixada espanyola a la capital irlandesa, mentre que a França tambĂŠ s’organitzarĂ  una acciĂł de protesta.

A Brussel¡les, l’ANC portarĂ  les seves protestes a l’ambaixada espanyola i, l’endemĂ  de la sentència, davant la seu de la ComissiĂł Europea, amb la participaciĂł prevista d’eurodiputats.

La campanya de l’ANC a l’exterior portarĂ  per lema “Stand up for your rights, stand up for Catalonia” (Aixeca’t pels teus drets, aixeca’t per Catalunya), a la recerca de solidaritat internacional amb els lĂ­ders independentistes jutjats pel procĂŠs.
Informa:ELNACIONAL.CAT (13-10-2019)

294 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: