L’ANC PREPARA UNA VIA PIRINENCA PER L’AUTODETERMINACIÓ BASCA I CATALANA A L’ESTIU VINENT

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà el proper 10 de juliol la primera mobilització organitzada conjuntament per entitats socials catalanes i basques, a favor de la llibertat i el dret d’autodeterminació. La mobilització està prevista per l’estiu del 2022 i destacarà el seu caràcter “participatiu” i tindrà un “gran simbolisme”. La mobilització també està organitzada per l’entitat basca Gure Esku i Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La presentació de la iniciativa es durà a terme de manera simultània en un punt de la geografia catalana i un en territori basc: aquell vespre s’il·luminarà la muntanya del Pedraforca i la Peña de Aia / Aiakp Harria. Igualment se celebran dos actes polítics oberts al públic en un mirador amb vistes al Pedraforca, a Els plans de Molers, i en un mirador amb vista a la Peña de Aia / Aiako Harria a tocar de la ikastola Orereta.

Pel que fa a la il·luminació dels dos pics, l’organització exposa que serà d’accès rentingit. En el cas de l’ascens a la muntanya basca, està oberta la incripció a la web de Gure Esku.
Informa:ELMON.CAT (18-6-2021)

284 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: