Un cop superada amb √®xit la Diada, s’acosta una nova cita:¬†l’1,2 i 3 d’octubre,¬†i l’Assemblea Nacional Catalana ja ho t√© tot preparat per activar les bases independentistes. L’aposta d’enguany? Seguir el cicle de mobilitzacions que es va iniciar l’11 de setembre¬†sota el mateix lema: “Lluitem i guanyem la independ√®ncia“.

Els objectius

Segons ha explicat la mateixa entitat, hi ha diversos objectius pol√≠tics¬†a assolir: primerament, “reivindicar el refer√®ndum del Primer d‚ÄôOctubre com una vict√≤ria col¬∑lectiva contra l‚ÄôEstat espanyol”. “Recon√®ixer el paper dels Pa√Įsos Catalans, i en particular de la Catalunya Nord, que va permetre l‚Äôadquisici√≥ i repartiment de les urnes”, continuen. Finalment, “homenatjar les persones represaliades per l‚Äô1-O i per totes les mobilitzacions posteriors”.

Tant¬†els horaris com les localitzacions dels actes previstos pels primers dies d’octubre de 2021¬†ja s’han fet p√ļblics i queden de la seg√ľent forma:

 

ANC PREVISI√ďN OCTUBRE ACTOS

Divendres 1 d’octubre

En la commemoraci√≥ d’una data que va quedar marcada per la celebraci√≥ del refer√®ndum d’autodeterminaci√≥ ara fa gaireb√© quatre anys, els esdeveniments es¬†dividiran en diferents fases:

A primera hora de la tarda es far√† un acte pol√≠tic a Illa (Rossell√≥,¬†a la Catalunya Nord). Segons s’assenyala¬†al portal web de l’ACN,¬†¬†a primera hora de la tarda es far√† “un acte pol√≠tic per reivindicar el paper d’aquest territori¬†en la¬†compra, emmagatzematge i distribuci√≥ de les urnes del refer√®ndum“.

Un cop hagi finalitzat l‚Äôacte pol√≠tic, “una columna de vehicles, encap√ßalada per un vehicle amb urnes de l‚Äô1-O, anir√† fins a Figueres”. En aquest municipi, a la pla√ßa Catalunya,¬†tindr√† lloc un concert per concloure la jornada que comptar√† amb Ginest√† i Xavi Sarri√†. Fes Clic aqu√≠ per comprar l’entrada.

Per√≤ no totes les urnes es quedaran en aquest punt, sin√≥ que arribaran a diferents punts arreu del territori, on s’organitzaran actes pol√≠tics. Els punts estaran directament¬†vinculats amb el refer√®ndum “(llocs on hi va haver atacs rellevants o on es van poder prevenir els atacs de l‚ÄôEstat espanyol amb imaginaci√≥ i creativitat)”, indica la p√†gina web.

 

mapa anc 1o

Mapa dels Pa√Įsos Catalans compartit per l’ANC per il¬∑lustrar les previsions de l’1-O.

Dissabte 2¬†d’octubre

L’endem√†, es duran a terme tres marxes simult√†nies per “reivindicar l‚Äô1 d‚ÄôOctubre i la independ√®ncia”.¬†D’aquestes, una es produir√† de forma √≠ntegra a Catalunya: anir√†¬†des del Pavell√≥ de¬†Sant Juli√† de Ramis – a les 8 del mat√≠ –¬†¬†a Aiguaviva,¬†on es far√† un acte pol√≠tic -, passant pel centre de Girona. Enlla√ß per a inscriure’s.

L’organitzaci√≥ ha volgut subratllar que posen a disposici√≥ dels participants busos per retornar a Sant Juli√† de Ramis o Girona un cop hagi acabat l‚Äôacte tot i que, matisen, caldr√† inscriure‚Äôs pr√®viament. A m√©s, per aquelles persones hagin anat al concert de Figueres, tamb√© ofereixen¬†la possibilitat de dormir al pavell√≥ i un esmorzar l‚Äôendem√†.

Les altres dues marxes comen√ßaran¬†en altres territoris dels Pa√Įsos Catalans. Una d’elles comen√ßar√† a les 14 h, a la pla√ßa Parroquial de Vinar√≤s¬†i passar√† per Alcan√† fins a arribar a La R√†pita. A la pla√ßa 1 d‚ÄôOctubre es far√† un acte pol√≠tic que comen√ßar√† a les 21 h.¬†¬†Enlla√ß per a inscriure’s.

L’ANC¬†posar√† busos llan√ßadora d‚Äô11 h a 13 h que portaran els participants de La R√†pita a Vinar√≤s per tal de poder iniciar la marxa.

Finalment, la tercera marxa, a Ponent, sortir√† a les 6 h de la Parada de l‚Äô√Ängel i anir√† fins a Lleida¬†passant per Alcarr√†s a les¬†8 h (aproximadament). L’acte pol√≠tic se celebrar√† a l‚ÄôEscola Oficial d‚ÄôIdiomes de Lleida a les 14 h.

 

pa√Įsos catalans anc 2o

 

Mapa dels Pa√Įsos Catalans compartit per l’ANC per il¬∑lustrar les previsions del 2-O.

Diumenge 3 d’octubre

Finalment, al mat√≠ tindr√† lloc a la ciutat de Barcelona un acte pol√≠tic “amb l‚Äôobjectiu que es retrobin totes les organitzacions que van fer possible el 3 d‚Äôoctubre en el marc de la¬†Plataforma 3 d‚ÄôOctubre”.