L’ANC PRESENTA LA SAMARRETA DE L’11-S I l’1-O AL TALL DE LA MERIDIANA RESISTEIX

Aquest dijous 22 de juliol l’ANC serem al tall de Meridiana Resisteix, a les 19.30 h, on farem p√ļblica la samarreta de l’11-S i l’1-O d’enguany. T’animem a participar en el tall! D’aquesta manera tamb√© volem reivindicar un lloc que ha esdevingut un dels s√≠mbols de la lluita i la resili√®ncia de la ciutadania catalana per fer efectiva la independ√®ncia. Una acci√≥ que resisteix com cap i a la qual l’Assemblea ha donat sempre suport comunicant-la a les autoritats.

La samarreta de l’11-S, m√©s enll√† de donar visibilitat al moviment, √©s una font d’ingressos que permet finan√ßar les campanyes que fem al llarg de l’any per avan√ßar cap a la independ√®ncia i per internacionalitzar el conflicte amb l’Estat espanyol!

El cap de setmana dels dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost, aprofitant la gran aflu√®ncia de tr√†nsit a les carreteres de tot el pa√≠s per l’operaci√≥ sortida de les vacances, ser√† el millor moment per fer les accions dels ponts per la independ√®ncia.

T’animem a participar a les convocat√≤ries de la teva assemblea territorial i omplir els ponts d’estelades i de pancartes independentistes i reivindicatives, aix√≠ com fer-ne fotos i v√≠deos i pujar-los a les xarxes socials!

T’animem a ser part del voluntariat de l’Assemblea de cara a les mobilitzacions de l’11-S i l’1-O, especialment per al servei d’ordre i el marxandatge. En el cas de la Diada, √©s important tenir disponibilitat durant tota la jornada.

A l’Assemblea donem suport al Debat Constituent, que proposa desenvolupar un proc√©s participatiu transversal, inclusiu i plural perqu√® el conjunt de la societat civil debati sobre tots els √†mbits constituents amb la intenci√≥ d’establir les bases constitucionals per al futur pol√≠tic de Catalunya. Consulta el seu web aqu√≠ i participa-hi!

També el conseller a incloure al pla de govern accions de sobirania econòmica, financera, fiscal i energètica

L’Assemblea participa a la confer√®ncia internacional titulada Tecnologies digitals i drets humans .
Informa:ANC.CAT (21-VII-2021)

96 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: