L’ANC PRESENTA LA SAMARRETA DE L’11-S I l’1-O AL TALL DE LA MERIDIANA RESISTEIX

Aquest dijous 22 de juliol l’ANC serem al tall de Meridiana Resisteix, a les 19.30 h, on farem pĂşblica la samarreta de l’11-S i l’1-O d’enguany. T’animem a participar en el tall! D’aquesta manera tambĂŠ volem reivindicar un lloc que ha esdevingut un dels sĂ­mbols de la lluita i la resiliència de la ciutadania catalana per fer efectiva la independència. Una acciĂł que resisteix com cap i a la qual l’Assemblea ha donat sempre suport comunicant-la a les autoritats.

La samarreta de l’11-S, mĂŠs enllĂ  de donar visibilitat al moviment, ĂŠs una font d’ingressos que permet finançar les campanyes que fem al llarg de l’any per avançar cap a la independència i per internacionalitzar el conflicte amb l’Estat espanyol!

El cap de setmana dels dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost, aprofitant la gran afluència de trĂ nsit a les carreteres de tot el paĂ­s per l’operaciĂł sortida de les vacances, serĂ  el millor moment per fer les accions dels ponts per la independència.

T’animem a participar a les convocatòries de la teva assemblea territorial i omplir els ponts d’estelades i de pancartes independentistes i reivindicatives, aixĂ­ com fer-ne fotos i vĂ­deos i pujar-los a les xarxes socials!

T’animem a ser part del voluntariat de l’Assemblea de cara a les mobilitzacions de l’11-S i l’1-O, especialment per al servei d’ordre i el marxandatge. En el cas de la Diada, ĂŠs important tenir disponibilitat durant tota la jornada.

A l’Assemblea donem suport al Debat Constituent, que proposa desenvolupar un procĂŠs participatiu transversal, inclusiu i plural perquè el conjunt de la societat civil debati sobre tots els Ă mbits constituents amb la intenciĂł d’establir les bases constitucionals per al futur polĂ­tic de Catalunya. Consulta el seu web aquĂ­ i participa-hi!

TambÊ el conseller a incloure al pla de govern accions de sobirania econòmica, financera, fiscal i energètica

L’Assemblea participa a la conferència internacional titulada Tecnologies digitals i drets humans .
Informa:ANC.CAT (21-VII-2021)

49 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: