L’ANC PRESENTA LA SAMARRETA DE L’11-S I l’1-O AL TALL DE LA MERIDIANA RESISTEIX

Aquest dijous 22 de juliol l’ANC serem al tall de Meridiana Resisteix, a les 19.30 h, on farem pública la samarreta de l’11-S i l’1-O d’enguany. T’animem a participar en el tall! D’aquesta manera també volem reivindicar un lloc que ha esdevingut un dels símbols de la lluita i la resiliència de la ciutadania catalana per fer efectiva la independència. Una acció que resisteix com cap i a la qual l’Assemblea ha donat sempre suport comunicant-la a les autoritats.

La samarreta de l’11-S, més enllà de donar visibilitat al moviment, és una font d’ingressos que permet finançar les campanyes que fem al llarg de l’any per avançar cap a la independència i per internacionalitzar el conflicte amb l’Estat espanyol!

El cap de setmana dels dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost, aprofitant la gran afluència de trànsit a les carreteres de tot el país per l’operació sortida de les vacances, serà el millor moment per fer les accions dels ponts per la independència.

T’animem a participar a les convocatòries de la teva assemblea territorial i omplir els ponts d’estelades i de pancartes independentistes i reivindicatives, així com fer-ne fotos i vídeos i pujar-los a les xarxes socials!

T’animem a ser part del voluntariat de l’Assemblea de cara a les mobilitzacions de l’11-S i l’1-O, especialment per al servei d’ordre i el marxandatge. En el cas de la Diada, és important tenir disponibilitat durant tota la jornada.

A l’Assemblea donem suport al Debat Constituent, que proposa desenvolupar un procés participatiu transversal, inclusiu i plural perquè el conjunt de la societat civil debati sobre tots els àmbits constituents amb la intenció d’establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya. Consulta el seu web aquí i participa-hi!

També el conseller a incloure al pla de govern accions de sobirania econòmica, financera, fiscal i energètica

L’Assemblea participa a la conferència internacional titulada Tecnologies digitals i drets humans .
Informa:ANC.CAT (21-VII-2021)

124 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: