L’ANC PRESENTA LES CANDIDATURES DEFINITIVES AL NOU SECRETARIAT NACIONAL: LES ELECCIONS, DEL 10 AL 14 DE MAIG

L’Assemblea Nacional Catalana ha publicat el llistat definitiu de les candidatures al Secretariat Nacional. Les eleccions seran entre el 10 i el 14 de maig, i els socis hauran d’escollir 77 secretaris nacionals. 57 s’escullen pel bloc de representació territorial, 13 pel de representació nacional, 5 pel de representació sectorial i 2 pel juvenil. Una vegada s’hagi constituït el secretariat, s’escollirà la nova junta directiva. Com que ja ha encadenat dos mandats, l’actual presidenta, Elisenda Paluzie, no s’hi presenta.

Al bloc nacional s’hi presenta l’ex-diputat de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran, la ex-portaveu de la Comissió Independentista Fossar de les Moreres Conxita Bosch, l’escriptor Julià de Jòdar, la jurista Dolors Feliu, l’economista Ada Ferrer, l’advocada Sílvia Lleonart, el membre de l’assemblea de representants Pere-Jordi Junqué; la dissenyadora Núria Macià; la química Georgina Missé; l’ex-diputat socialista Joan Oms; el president de la fundació Reeixida, Joan-Marc Passada; el pallasso i ex-regidor d’ERC, Jordi Pesarrodona; l’historiador Josep Piñol Balasch; l’actual secretària d’incidència internacional, Bàrbara Roviró; el cofundador de Joves Nous Catalans, Anthony Corey Sànchez; l’arquitecte Lluís Sobrevia; i la professora Marina Solís.

Pel bloc sectorial es presenten Jordi Domingo i Roquer, enginyer informàtic; Eloi Gispert, arquitecte; Eduard Gràcia, economista; Joan Olivé, economista, i Francesc Salvador, psicòleg. Al bloc jove, s’hi presenten Sergi Matas, de la JNC, i Maurici Sabater, de la Forja.

Informa:ELMON.CAT (30-4-2022)

106 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: