L’ANC RESPONSABILITZA EL GOBIERNO DE LA SUSPENSI√ď DEL MOBILE

Anem x Feina ha fet responsable el govern espanyol de la suspensi√≥ del Mobile World Congress (MWC) 2020. “Estar dins Espanya perjudica la nostra economia perqu√® el govern espanyol no ens defensa”, ha acusat aquest dissabte a trav√©s d’un comunicat la patronal d’empresaris independents lligada a l’ANC.

“Les p√®rdues per la cancel¬∑laci√≥ del MWC s√≥n astron√≤miques i el govern d’Espanya ha demostrat la seva feblesa, per aix√≤ cal que compensi el greuge que suposar√† per a l’economia de Catalunya”, ha valorat el portaveu d’Anem x Feina, David Fern√°ndez. De fet, des de la patronal independentista es considera que si Catalunya fos un estat i tingu√©s un govern fort i influent com el d’Holanda, “el Mobile no s’hagu√©s susp√®s”.

“√Čs sorprenent que algunes de les mateixes empreses que han decidit no assistir al MWC de Barcelona hagin confirmat la seva pres√®ncia a Amsterdam en un congr√©s de les mateixes caracter√≠stiques”, ha mostrat la seva estupefacci√≥ Anem x Feina, que finalment ha insistit en la necessitat que l’executiu de Pedro S√°nchez respongui per l’anul¬∑laci√≥ del Mobile. “√Čs el responsable d’aquesta cancel¬∑laci√≥ i cal que es compensin els greuges econ√≤mics provocats per la suspensi√≥”, han concl√≤s de la patronal “desacomplexadament independentista”.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (15-2-2020)

270 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: