L’ANC TAMBÉ ATACA LA JUNTA DEL BARÇA PELS DARRERS ESDEVENIMENTS

La suma de crítics reals contra el Barça se segueixen multiplicant. El club blaugrana hauria intentat tenir controlats els crítics a les xarxes, molts d’ells amb perfils anònims, però la jugada li ha sortit malament i tots els que no es tapen la cara a la xarxa també carreguen contra Josep Maria Bartomeu.

Joan Laporta, Víctor Font, Agustí Benedito, Jaume Roures, Xavier Sala-i-Martin… i ara l’Assemblea Nacional Catalana. I l’atac no només ha anat pel fet de maniobrar “opacament per desprestigiar actors independentistes, inclosa l’ANC”, sinó que també ha inclòs el fet d’adherir-se a Foment del Treball.

El més greu de tot, i que ressalten en una piulada, és que ho facin d’amagat i sense consultar-ho als socis del club.

Assemblea Nacional Catalana

@assemblea
⬛️⬜️ Sense consultar-ho a sòcies i socis, la direcció del Barça adhereix el club a Foment i maniobra opacament per desprestigiar actors independentistes, inclosa l’@assemblea. Quan convé, no li molesta barrejar política i esport. Quins interessos serveix?#ObjectiuIndependència

498
5:49 PM – Feb 18, 2020
Twitter Ads info and privacy
454 people are talking about this
Un actor més que s’afegeix a la llarga llista de contraris als actes de Bartomeu i la seva junta directiva. Fins i tot l’ANC s’implica dins l’escàndol.
Informa:ELNACIONAL.CAT (19-2-2020)

225 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: