L’ANC VALORA CELEBRAR LA VIII ASSEMBLEA VIRTUALMENT PEL VIRUS

El diumenge 22 de mar√ß est√† previst celebrar la VIII Assemblea General de l‚ÄôAssemblea Nacional Catalana a l’Hospitalet de Llobregat. Degut a l‚Äôevoluci√≥ del coronavirus, aix√≠ com per responsabilitat amb la salut p√ļblica i amb les nostres s√≤cies i socis, i tenint en compte que els Estatuts i el Reglament de R√®gim Intern de l‚Äôentitat preveuen la possibilitat de celebrar una assemblea general presencial o de forma virtual, s‚Äôest√† avaluant la possibilitat de canviar-ne el format i celebrar l‚ÄôAssemblea General de forma virtual.

Els Estatuts i, principalment l‚Äôarticle 7.1.3 del Reglament de R√®gim Intern de l‚ÄôAssemblea, preveuen que l‚ÄôAssemblea General es podr√† celebrar amb de manera presencial o virtual. En aquest segon cas, la Comissi√≥ Organitzadora de l’Assemblea General crear√† un comit√® t√®cnic pel desenvolupament correcte d‚Äôaquesta des d’un punt de vista inform√†tic.

A m√©s, seguint l‚Äôexemple de Su√Įssa, Fran√ßa, Alemanya o It√†lia, que han prohibit els actes que agrupin m√©s d‚Äôun miler de persones per evitar la propagaci√≥ del virus, i malgrat que a Catalunya actualment encara no s‚Äôha aplicat aquesta mesura, tenint en compte que l‚ÄôAssemblea General de l‚Äôentitat √©s un acte on precisament se supera amb escreix aquesta xifra, s‚Äôest√† valorant i preparant la possibilitat de realitzar l‚ÄôAssemblea General de forma virtual.

Així doncs, l’Assemblea seguirà amb atenció l’evolució dels esdeveniments a la vegada que ja està treballant amb la hipòtesi de realitzar una Assemblea General Virtual. Aquest canvi de model és una oportunitat per modernitzar i ser exemple de cercar un model d’Assemblea General que faciliti encara més la participació entre els seus membres de ple dret.

Informa:ASSEMBLEA.CT (10-3-2020)

219 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: