L’ANC VEN LA DIADA DE LA INDEPEND√ąNCIA: ” QUEDAR-SE A CASA NO SOLUCIONA RES “

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que aquesta propera Diada Nacional de Catalunya ser√† la m√©s important. La situaci√≥ de repressi√≥ viscuda durant els √ļltims anys i la previsi√≥ d’una sent√®ncia condemnat√≤ria al Tribunal Suprem fan que la manifestaci√≥ que cada any organitza l’entitat agafi enguany un car√†cter determinant. “Volem que sigui un clam per a la unitat estrat√®gica i per l’apoderament ciutad√†”, apunten en l’√ļltim v√≠deo promocional. Una manifestaci√≥, asseguren, que ha ser un “clam” d’independ√®ncia.
A primera hora del mat√≠, l’ANC convida la ciutadania a apropar-se a l’espai Eines de Pa√≠s, on s’aportar√† informaci√≥ sobre el concepte de lluita no violenta, es podr√† veure el documental produ√Įt per l’Assemblea sobre aquest tipus de reivindicaci√≥, i es generaran debats. Ja a la tarda, l’entitat independentista fa una crida per omplir la pla√ßa d’Espanya i tots els carrers que hi desemboquen per dibuixar una nova demostraci√≥ de for√ßa, en aquest cas, en forma d’estel. “Quedar-se a casa no √©s una alternativa”, sentencia l’ANc.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (18-7-2019)
N.de la R.
Aquesta Diada pot ser la m√©s important… si ja se saben les sent√®ncies contra els presos pol√≠tics. En cas contrari, potser ser√† la menys important de totes les que s’han fet fins ara. Demanar la “unitat estrat√®gica” √©s com demanar el di√†leg amb Espanya. Unes peticions sense solta ni volta i condemnades al frac√†s. Com diu Terricabras,l’ANC hauria de col¬∑locar unes 50.000 a cadasc√ļn dels centres estrat√®gic del pa√≠s. La resta no serveix ni servir√† de res. Prou de fer-nos passar bou per b√®stia grossa! En canvi¬† s√≥n del tot positius els actes del mat√≠. I com diuen els t√≤pics que D√©u hi faci m√©s que nosaltres.O sigui,res¬†¬†
330 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: