L’ANC VEN LA DIADA DE LA INDEPENDÈNCIA: ” QUEDAR-SE A CASA NO SOLUCIONA RES “

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que aquesta propera Diada Nacional de Catalunya serà la més important. La situació de repressió viscuda durant els últims anys i la previsió d’una sentència condemnatòria al Tribunal Suprem fan que la manifestació que cada any organitza l’entitat agafi enguany un caràcter determinant. “Volem que sigui un clam per a la unitat estratègica i per l’apoderament ciutadà”, apunten en l’últim vídeo promocional. Una manifestació, asseguren, que ha ser un “clam” d’independència.
A primera hora del matí, l’ANC convida la ciutadania a apropar-se a l’espai Eines de País, on s’aportarà informació sobre el concepte de lluita no violenta, es podrà veure el documental produït per l’Assemblea sobre aquest tipus de reivindicació, i es generaran debats. Ja a la tarda, l’entitat independentista fa una crida per omplir la plaça d’Espanya i tots els carrers que hi desemboquen per dibuixar una nova demostració de força, en aquest cas, en forma d’estel. “Quedar-se a casa no és una alternativa”, sentencia l’ANc.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (18-7-2019)
N.de la R.
Aquesta Diada pot ser la més important… si ja se saben les sentències contra els presos polítics. En cas contrari, potser serà la menys important de totes les que s’han fet fins ara. Demanar la “unitat estratègica” és com demanar el diàleg amb Espanya. Unes peticions sense solta ni volta i condemnades al fracàs. Com diu Terricabras,l’ANC hauria de col·locar unes 50.000 a cadascún dels centres estratègic del país. La resta no serveix ni servirà de res. Prou de fer-nos passar bou per bèstia grossa! En canvi  són del tot positius els actes del matí. I com diuen els tòpics que Déu hi faci més que nosaltres.O sigui,res  
392 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: