L’ANC VEN LA DIADA DE LA INDEPENDÈNCIA: ” QUEDAR-SE A CASA NO SOLUCIONA RES “

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que aquesta propera Diada Nacional de Catalunya serĂ  la mĂŠs important. La situaciĂł de repressiĂł viscuda durant els Ăşltims anys i la previsiĂł d’una sentència condemnatòria al Tribunal Suprem fan que la manifestaciĂł que cada any organitza l’entitat agafi enguany un carĂ cter determinant. “Volem que sigui un clam per a la unitat estratègica i per l’apoderament ciutadĂ ”, apunten en l’Ăşltim vĂ­deo promocional. Una manifestaciĂł, asseguren, que ha ser un “clam” d’independència.
A primera hora del matĂ­, l’ANC convida la ciutadania a apropar-se a l’espai Eines de PaĂ­s, on s’aportarĂ  informaciĂł sobre el concepte de lluita no violenta, es podrĂ  veure el documental produĂŻt per l’Assemblea sobre aquest tipus de reivindicaciĂł, i es generaran debats. Ja a la tarda, l’entitat independentista fa una crida per omplir la plaça d’Espanya i tots els carrers que hi desemboquen per dibuixar una nova demostraciĂł de força, en aquest cas, en forma d’estel. “Quedar-se a casa no ĂŠs una alternativa”, sentencia l’ANc.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (18-7-2019)
N.de la R.
Aquesta Diada pot ser la mĂŠs important… si ja se saben les sentències contra els presos polĂ­tics. En cas contrari, potser serĂ  la menys important de totes les que s’han fet fins ara. Demanar la “unitat estratègica” ĂŠs com demanar el diĂ leg amb Espanya. Unes peticions sense solta ni volta i condemnades al fracĂ s. Com diu Terricabras,l’ANC hauria de col¡locar unes 50.000 a cadascĂşn dels centres estratègic del paĂ­s. La resta no serveix ni servirĂ  de res. Prou de fer-nos passar bou per bèstia grossa! En canvi  sĂłn del tot positius els actes del matĂ­. I com diuen els tòpics que DĂŠu hi faci mĂŠs que nosaltres.O sigui,res  
223 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: