LAPORTA ANUNCIA QUE EL BARÇA CREARÀ LA SEVA CRIPTOMONEDA

El president del Barça, ​​Joan Laporta, ha anunciat en una ponència aquest dilluns al Mobile World Congress una iniciativa sorprenent. El club pretén crear la seva pròpia criptomoneda i, dins d’aquest nou metavers tecnològic, emprendre el llançament de NFT blaugrana. Fins i tot, per això el Barça va rebutjar un patrocinador: “Hem rebutjat estar associats a una empresa de criptomonedes. Volem crear la nostra, i hem de fer-ho nosaltres sols, hi ha talent suficient”.

Pel president blaugrana, els NFT o la criptomoneda formen part del futur més immediat, “sinó del present”, del club. “Hi ha un nou món de negocis, i per competir-hi hem de desenvolupar un gran departament de tecnologia i investigació, col·laborar amb empreses start-up, universitats, centres de desenvolupament, tot relacionat amb el món de la innovació”, ha declarat.

En aquest sentit, ha assegurat que aviat el Barça presentarà el seu primer NFT per “ajudar les finances” del club. “És una cosa que podrem compartir amb els 300 milions de fans que tenim al món”, ha celebrat. El club està treballant amb nous patrocinadors i per això Laporta no ha volgut donar més detalls sobre el projecte: “He de ser prudent perquè estem sota confidencialitat”, ha apuntat. El Barça, doncs, s’endinsarà pròximament en el món de les criptomonedes.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (1-3-2022)

84 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: