LAPORTA, FONT I FREIXA , ELS CANDIDATS DEFINITIUS A LES ELECCIONS DEL BARÇA

Van començar sent nou precandidats i nomĂŠs han quedat tres candidats. Les eleccions del Barça estan previstes per al proper diumenge 24 de gener i a partir d’aquest divendres Joan Laporta, VĂ­ctor Font i Toni Freixa seran els candidats que començaran la campanya electoral.
Queden tres candidats

Aquest dijous la junta electoral del Barça ha confirmat les validacions definitives de les firmes amb tres candidats que continuen i un aspirant que es queda pel camí. Ningú dubtava que Laporta i Font passarien, però hi havia mÊs dubtes amb Freixa i, sobretot, amb Emili Rousaud.

Finalment, la candidatura de Laporta ha aconseguit reunir un total de 9.625 firmes. L’expresident blaugrana ha estat el gran vencedor d’aquesta primera fase electoral, superant per mĂŠs del doble de les signatures al segon que n’ha aconseguit mĂŠs.
En aquesta segona posiciĂł de firmes ha acabat VĂ­ctor Font, com era d’esperar. L’empresari ha acabat reunint 4.431 firmes i serĂ  el gran rival de Laporta en els comicis.

Freixa, el tercer candidat de la cursa electoral a can Barça, ha acabat amb 2.634 firmes validades i, per tant, tambÊ passa definitivament el tall. Freixa, però, Ês qui a priori menys opcions tÊ de sortir vencedor el proper 24 de gener.
Rousaud es retira

Pel que fa a Emili Rousaud, que va passar el tall en un primer moment desprĂŠs d’entregar 2.510 firmes, però finalment s’ha retirat. DesprĂŠs de tenir unes 500 firmes dubtoses, la precandidatura de Rousaud s’ha retirat acusant el procĂŠs de “guerra bruta”.

Rousaud es va reunir amb Freixa per intentar incorporar-se a la candidatura, però finalment no hi haurà la fusió. Això sí, certs membres de la junta de Rousaud sí podrien acabar col¡laborant amb la candidatura de Freixa.
Cinc no van arribar a les firmes mĂ­nimes

Ja no van ni arribar al mĂ­nim de firmes de primeres, les 2.257, Jordi FarrĂŠ, Xavi Vilajoana, LluĂ­s FernĂ ndez AlĂ , Pere Riera i AgustĂ­ Benedito. Aquest Ăşltim no va acabar ni presentant les butlletes, i dels altres quatre nomĂŠs Vilajoana va entregar els seus 1.968 suports dels socis.

FarrÊ va afirmar que va recollir 2.082 signatures, Fernàndez Alà 1.177 i Riera no va voler-les dir. Tots ells, però, van destruir les butlletes un cop entregades a la junta electoral i no han estat ni comptades.
Firmes aconseguides pels precandidats a les eleccions del Barça
Candidat Firmes Definitives
Joan Laporta 9.625
VĂ­ctor Font 4.431
Toni Freixa 2.634
Emili Rousaud 2.510 –
No passen el tall
Jordi FarrĂŠ 2.082*
Xavier Vilajoana 1.968
LluĂ­s FernĂ ndez AlĂ  1.177*
Pere Riera ?*
AgustĂ­ Benedito 0

*Els precandidats van destruir les butlletes desprĂŠs d’entregar-les

Informa:ELNACIONAL.CAT (14-1-2021)

198 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: