LAPORTA JA HA ACONSEGUIT L’AVAL PER SER PRESIDENT DEL BARÇA

Després d’unes hores tenses i crítiques pel que fa a la presidència del Barça, Joan Laporta ja ha aconseguit l’aval i la seva junta directiva l’ha signat davant de notari, segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar El Món. Així doncs, la pilota és ara sobre la teulada de LaLiga, institució dirigida per Javier Tebas, que haurà d’aprovar aquest aval perquè l’advocat barceloní es converteixi, ja de forma oficial, en nou president del Futbol Club Barcelona.

Val la pena destacar que, segons la informació que ha avançat La Vanguardia, finalment no s’haurà de dependre de cap fons d’inversió americà i els diners seran cedits per Audax. Per tant, és previsible que Eduard Romeu es converteixi en vicepresident econòmic del club. Falta saber quina implicació tindrà a partir d’ara en l’entitat aquesta empresa d’energies renovables.

D’aquesta manera, i si tot va com ha d’anar, Laporta serà investit nou president del Barça demà dimecres 17 de març. També es preveu un esperat discurs o roda de premsa presidencial i l’escenificació del traspàs de poders que Carles Tusquets entregarà a l’advocat barceloní.

D’aquesta manera, es compleixen els pronòstics que havia fet l’equip de Joan Laporta i que ja havia avançat El Món. Malgrat que la dimissió de Jaume Giró el dissabte passat va complicar les coses, la situació sempre ha estat més o menys controlada pel president electe i els plans de convertir-se oficialment en màxim mandatari del club el dimecres no s’han mogut.
Informa:ELMON.CAT 16-3-2021)

284 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: