L’ARQUEBISBE DE BARCELONA NO FA SERVIR MAI EL CATALÀ A TWITTER

Joan Maria Piqué, el responsable de comunicació del departament d’Interior de la Generalitat, ha publicat a Twitter una queixa contra l’arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal espanyola, Juan José Omella, perquè no fa servir el català en aquesta xarxa social.

“Trobo molt fort que en el perfil oficial del cardenal-arquebisbe de Barcelona @OmellaCardenal no hi hagi ni un tuit en català. No m’ho explico”, ha piulat Piqué el darrer cap de setmana.

El dircom del departament que encapçala el conseller Miquel Buch ha escrit en el mateix missatge: “Com a (mal) cristià d’infanteria, li demano que respecti el català com la llengua del país, perseguida durant segles i minoritzada ara”.

Cap de premsa d’Artur Mas durant els anys que el líder convergent va ser president de la Generalitat, i posteriorment responsable de la comunicació exterior del govern català durant les presidències de Carles Puigdemont i Quim Torra, Piqué va esdevenir dircom d’Interior el setembre del 2019.

L’actuació de l’actual dircom de Buch com a responsable de comunicació exterior va generar les queixes de diversos corresponsals estrangers, que van denunciar pressions reflectides en informacions.
Informa:ELTRIANGLE.EU (27-5-2020)

244 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: