L’ARQUEBISBE DE BARCELONA NO FA SERVIR MAI EL CATAL√Ä A TWITTER

Joan Maria Piqu√©, el responsable de comunicaci√≥ del departament d’Interior de la Generalitat, ha publicat a Twitter una queixa contra l’arquebisbe de Barcelona i president de la Confer√®ncia Episcopal espanyola, Juan Jos√© Omella, perqu√® no fa servir el catal√† en aquesta xarxa social.

“Trobo molt fort que en el perfil oficial del cardenal-arquebisbe de Barcelona @OmellaCardenal no hi hagi ni un tuit en catal√†. No m’ho explico”, ha piulat Piqu√© el darrer cap de setmana.

El dircom del departament que encap√ßala el conseller Miquel Buch ha escrit en el mateix missatge: “Com a (mal) cristi√† d’infanteria, li demano que respecti el catal√† com la llengua del pa√≠s, perseguida durant segles i minoritzada ara”.

Cap de premsa d’Artur Mas durant els anys que el l√≠der convergent va ser president de la Generalitat, i posteriorment responsable de la comunicaci√≥ exterior del govern catal√† durant les presid√®ncies de Carles Puigdemont i Quim Torra, Piqu√© va esdevenir dircom d’Interior el setembre del 2019.

L’actuaci√≥ de l’actual dircom de Buch com a responsable de comunicaci√≥ exterior va generar les queixes de diversos corresponsals estrangers, que van denunciar pressions reflectides en informacions.
Informa:ELTRIANGLE.EU (27-5-2020)

196 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: