L’ARRODONIMENT SOLIDARI DE BON PREU ES DEDICA A LA BRESSOLA DE CATALUNYA DEL NORD

L’arrodoniment solidari de Bonpreu i Esclat del gener està destinat a la primera escola en català de Catalunya Nord, la Bressola. La campanya té per objectiu recuperar la nostra llengua i la identitat catalana al nord del país.

La Bressola acull més de 1.100 infants i joves en les set escoles i dos col·legis d’educació secundària. L’educació és plenament en català, però un cop acabats aquests estudis, no tenen la possibilitat de gaudir d’un ensenyament immersiu en la nostra llengua. És per aquest motiu que plantegen de crear l’etapa del Liceu, a fi d’oferir escolarització en català als alumnes de secundària d’entre quinze i divuit anys.

Com funciona l’arrodoniment?
L’arrodoniment es fa quan es fa compres amb targeta de crèdit o dèbit superiors a cinc euros. Abans de confirmar el pagament, el datàfon ofereix automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0,10 euros. Si el total de la compra és d’entre cinc i cent euros, es proposarà d’arrodonir fins a la següent fracció de 0,10 euros. Si el total de la compra és superior a cents euros, es proposarà d’arrodonir fins a la següent fracció de 0,50 euros.

Bonpreu i Esclat gestionen les donacions a partir de la plataforma Worldcoo. “Vetllem perquè les donacions i la comunicació siguin el més eficaç i transparents possibles. Per aquest motiu, els donatius poden fer-se únicament amb targeta bancària i, en el moment de realitzar la donació Worldcoo els destina directament a l’entitat beneficiària d’aquell mes, sense passar per altres intermediaris i sense comissions d’entitats bancàries”, expliquen.
Informa:VILAWEB.CAT (3-XII-2023)

86 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: