L’ASSEMBLEA DONA SUPORT A LA CANDIDATURA EINES DE PAÍS PER OPTAR AL GOVERN DE PIMEC

L’Assemblea dona suport a una nova candidatura d’Eines de País, EinesPimec, per optar al govern de PIMEC, una de les patronals més representatives de Catalunya. La nostra Sectorial d’Empresaris per la Independència hi està col·laborant directament.

L’actual directiva de PIMEC ha convocat eleccions sense anunciar-les amb antelació i amb els terminis mínims, amb la intenció d’evitar que cap altra candidatura tingui temps per presentar-s’hi i no haver de fer eleccions, tal com ha passat els darrers 25 anys, i així garantir una continuïtat de gestió allunyada de les necessitats del país.

La candidatura Eines de País, EinesPimec, que és clarament independentista, aposta per una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya.

Et necessitem per guanyar aquestes eleccions, i per aconseguir que una estructura de poder tan important com PIMEC tingui un govern independentista preparat per fer pinya en aquests moments tan importants que vivim com a país i tots els que vindran.

Com pots ajudar?

Si ets sòcia o soci de PIMEC, et demanem que ens avalis abans del proper divendres 12 de febrer.

Si no ets sòcia o soci de PIMEC, però vols col·laborar amb nosaltres, et demanem que contactis amb socis de PIMEC i els animis a avalar la nostra candidatura o, fins i tot, que s’hi impliquin activament.

Tant si ets empresari com si no, ens pots ajudar. La clau és fer xarxa i mobilitzar les sòcies i socis independentistes de PIMEC. Segur que coneixes alguna persona autònoma o empresària. Contacta-hi, o visita-la, i demana-li que faci una acció pel país: demana-li que voti EinesPimec el dia 23/02/2021.

Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic o telèfon:
– Correu: einespaispimec@assemblea.cat
– Tel: 93 347 1714

Et necessitem, ara i aquí!

Equip Eines de País PIMEC (6-2-2021)

179 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: