L’ASSEMBLEA DONA SUPORT A LA CANDIDATURA EINES DE PA√ćS PER OPTAR AL GOVERN DE PIMEC

L’Assemblea dona suport a una nova candidatura d’Eines de Pa√≠s, EinesPimec, per optar al govern de PIMEC, una de les patronals m√©s representatives de Catalunya. La nostra Sectorial d’Empresaris per la Independ√®ncia hi est√† col¬∑laborant directament.

L’actual directiva de PIMEC ha convocat eleccions sense anunciar-les amb antelaci√≥ i amb els terminis m√≠nims, amb la intenci√≥ d’evitar que cap altra candidatura tingui temps per presentar-s’hi i no haver de fer eleccions, tal com ha passat els darrers 25 anys, i aix√≠ garantir una continu√Įtat de gesti√≥ allunyada de les necessitats del pa√≠s.

La candidatura Eines de País, EinesPimec, que és clarament independentista, aposta per una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya.

Et necessitem per guanyar aquestes eleccions, i per aconseguir que una estructura de poder tan important com PIMEC tingui un govern independentista preparat per fer pinya en aquests moments tan importants que vivim com a país i tots els que vindran.

Com pots ajudar?

Si ets sòcia o soci de PIMEC, et demanem que ens avalis abans del proper divendres 12 de febrer.

Si no ets s√≤cia o soci de PIMEC, per√≤ vols col¬∑laborar amb nosaltres, et demanem que contactis amb socis de PIMEC i els animis a avalar la nostra candidatura o, fins i tot, que s’hi impliquin activament.

Tant si ets empresari com si no, ens pots ajudar. La clau és fer xarxa i mobilitzar les sòcies i socis independentistes de PIMEC. Segur que coneixes alguna persona autònoma o empresària. Contacta-hi, o visita-la, i demana-li que faci una acció pel país: demana-li que voti EinesPimec el dia 23/02/2021.

Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic o telèfon:
– Correu: einespaispimec@assemblea.cat
– Tel: 93 347 1714

Et necessitem, ara i aquí!

Equip Eines de País PIMEC (6-2-2021)

113 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: