L,’ASSOCIACIÓ DEL BARÇA A FOMENT DEL TREBALL ÉS UNA TRAÏCIÓ

Anem x Feina ha considerat “desafortunada” la decisió del Barça d’associar-se amb Foment del Treball, “una patronal que no defensa els interessos de Catalunya”, sense consultar-ho amb els seus socis. “L’eslògan del Barça conegut arreu del món, ‘Més que un Club’ ha deixat de tenir sentit”, ha comunicat l’associació d’empresaris.

La patronal d’empresaris independents que neix sota el paraigua d’Eines de País entén que la directiva del Barça ha pres aquesta decisió sense comptar amb l’opinió dels socis mitjançant “un gest propi dels que saben que es mantindran poc temps al capdavant de l’entitat”. Pel portaveu d’Anem x Feina, David Fernández, “la directiva que encapçala Bartomeu es veu perduda, sap que no renovarà i mostra el seu veritable perfil abans de quedar dissolta. Aquest és un acte il·legítim i un atac directe a l’esperit democràtic de l’entitat”.

“Posicionar-se al costat de Foment del Treball va en contra de l’esperit plural del Barça i també en contra de tots aquells que a cada partit criden ‘Independència’ al minut 17:14″, ha declarat Fernández, que també ha opinat a més que tot plegat “fa malbé el llegat d’un del seu president, Josep Sunyol, en el moment que s’alien amb una patronal que defensa més els interessos de l’Ibex 35 que no pas els catalans”. “El Barça és el que és també pel seu compromís històric amb el país i amb els anhels de llibertat dels catalans i no pot ser que vagin de la mà dels que avui representen l’opressió econòmica de Catalunya”, ha sentenciat.
Informa:ELMON.CAT (12-2-2020)

202 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: