LAURA BORRÀS ARA DIU QUE VOL VEURE UNA CATALUNYA INDEPENDENT D’AQUÍ A…DEU ANYS !

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha dit que espera estar vivint en una Catalunya independent d’aquí a deu anys i ha afirmat que és pel que treballa “des de la cambra catalana. En una entrevista a la ràdio francesa a Barcelona Equinox, Borràs explica que aquesta és la seva “voluntat” i la seva “esperança”: “I també pel que treballo avui al Parlament”. La presidenta de la cambra afirma que sempre s’ha sentit “orgullosa” de la unitat independentista i que ara lamenta que s’hagi “perdut una mica”: “És la que ens ha permès avançar”.

Borràs assenyala que “cal dialogar i fer política” però sempre “al costat de la gent” que els ha votat en les eleccions. “La independència és un mandat electoral, i l’hem de fer perquè la gent l’ha votat i a les eleccions hem tingut una majoria com no l’havíem obtingut abans”, ha argumentat. Per això, ha continuat, “cal fer-ho tot, bé, i ara”.
Informa:RACOCATALA.CAT (5-6-2021)
N.de la R.
Si tots aquests que viuen DE la independència i no PER la independència callesin i es posessin a treballar segur que si més no no ens farien afagar més mal d’estòmcac als qui encara, malgrat ells, somiem amb la independència.

272 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: