LAURA ROSEL SUBSTITUIRÀ MÒNICA TERRIBAS AL ” MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO “

Laura Rosel presentarà a partir de la propera temporada El Matí de Catalunya Ràdio després de la marxa inesperada de Mònica Terribas. La periodista de Sabadell, de 40 anys, presentava fins ara el Catalunya Vespre a l’emissora, juntament amb Kilian Sebrià. El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals aprovarà aquest dimecres la proposta, que confirma l’aposta de l’empresa per rejovenir la graella.

Rosel serà la nova veu i la directora del matinal de Catalunya Ràdio i el periodista Albert Segura en serà el subdirector, la mateixa fórmula que fins ara compartien Mònica Terribas i Albert Mercadé. “L’arribada de Rosel al Matí de Catalunya Ràdio dona continuïtat a la idea de l’empresa d’oferir un relleu generacional”, explica una font de l’empresa. “Això també ha passat als programes de tarda, amb l’Estat de Gràcia; als caps de setmana, amb en Roger Escapa; o amb la transició de LaTdP d’en Puyal a LaTdT d’en Ricard Torquemada. Aquesta decisió va en la mateixa línia: és un projecte estable”.

Catalunya Ràdio va trobar-se el passat 17 de juliol sense la seva veu estrella, quan Mònica Terribas va anunciar de manera sobtada que deixava l’antena perquè “els engranatges d’una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara. I els engranatges grinyolen”. La periodista va admetre que “no ha estat fàcil prendre la decisió perquè aquests set anys deixen emprenta i algunes cicatrius personals i professionals”.

Segons la cadena, El matí de Catalunya Ràdio aporta la meitat de l’audiència de l’emissora pública, amb continguts informatius i d’entreteniment de les 6 del matí a la 1 del migdia.

Laura Rosel presentarà i dirigirà @maticatradio a partir del 31 d’agost, amb Albert Segura de subdirector

Molt il•lusionats en aquest nou repte per a la ràdio pública

Rosel copresentava @CatalunyaVespre i Segura @maticatradio d’estiu i @Solidaris_CR pic.twitter.com/idcqInpDcS

— Saül Gordillo (@saulgordillo) July 28, 2020
Informa:ELPAIS.CAT (27-7-2020)

379 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: