LEGAL, PERÒ IMMORAL: MONTILLA, AL CONSELL D’ENAGÀS

L’economista Germà Bel ha descrit el que al seu entendre és el capitalisme d’amics espanyol, en un tuit en el qual al·ludeix a la incorporació del president José Montilla al consell d’administració de l’empresa Enagás.

“Té Enagás un percentatge estatal? Sí, el 5% (sense control). Per un motiu estratègic? No! Això és blablabeig. 6 dels 15 membres del consell d’administració (el 40%) són exministres o càrrecs semblants del PSOE i PP (més un de Podemos)”, ha indicat.

“Així es garanteix que el BOE li vagi a favor, signi qui signi. Capitalisme d’amics”, ha indicat.

Te Enagás % estatal. Si, el 5% (sense control). Per motiu estratègic? NO! Això és blablableig. 6 dels 15 membres del Consell d’Admció (40%) són ex-ministres o semblant PSOE I PP (+ 1 de Podemos). Així es garanteix que el BOE li vagi a favor, signi qui signi. Capitalisme d’amics

— (((Germà Bel))) Vida & Economia ! 😉 (@gebelque) May 27, 2020
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-5-2020)
N.de la R.
Que Montilla passi al consell d’administració d’Engàs pot ser del tot legal,però és una immoralitat.Continua així les passes d’Aznar i González que un cop retirats no en tenen prou amb la paga d’expresidents que encara xuclaran diners d’entitats estatals o bé d’entitats privades a qui han fet favors o així ho sembla. Ja se sap que la muller del Cèsar no solament ha de ser honrada sinó que ho ha de semblar. És un molt mal exemple.
Fins ara els expresidents de la Generalitat no s’han aixoplugat en companyies elèctriques o de gas com els espanyols.Però ara Montilla trenca la tradició. De fet ja va demostrar el poc que valorava haver estat president de la Generalitat quan va acceptar formar part del Senat poc després de deixar el càrrec de president. Res d’immoral tampoc. Però no em negareu que és ridícul i ara obre un camí a tota mena de sospites.

296 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: