LES ASSEMBLEES EXTERIORS DE L’ANC DEMANEN QUE ES VOTI “NO” A S√ĀNCHEZ

Les assem¬≠blees exte¬≠ri¬≠ors de l‚Äô ANC han dema¬≠nat als par¬≠tits inde¬≠pen¬≠den¬≠tis¬≠tes que votin con¬≠tra la inves¬≠ti¬≠dura de Pedro S√°nchez. En un comu¬≠ni¬≠cat, han empla√ßat a l‚Äôinde¬≠pen¬≠den¬≠tisme a no donar suport a un par¬≠tit ‚Äúcor res¬≠pon¬≠sa¬≠ble del 155‚ÄĚ i ‚Äúcon¬≠trari a l‚Äôauto¬≠de¬≠ter¬≠mi¬≠naci√≥‚ÄĚ.

Les assem¬≠blees exte¬≠ri¬≠ors aler¬≠ten que el seces¬≠si¬≠o¬≠nisme catal√† s‚Äôarrisca a per¬≠dre ‚Äúcre¬≠di¬≠bi¬≠li¬≠tat inter¬≠na¬≠ci¬≠o¬≠nal‚ÄĚ si donen suport al PSOE. De fet, asse¬≠gu¬≠ren que aquesta cre¬≠di¬≠bi¬≠li¬≠tat de cara a l‚Äôexte¬≠rior ja est√† ‚Äúmal¬≠mesa‚ÄĚ.

‚ÄúQual¬≠se¬≠vol pro¬≠posta seva est√† man¬≠cada de garan¬≠ties i no mereix cap con¬≠fian√ßa‚ÄĚ, asse¬≠gu¬≠ren, defen¬≠sant que els soci¬≠a¬≠lis¬≠tes tenen una postura sobre Cata¬≠lu¬≠nya que ‚Äúno es dis¬≠tan¬≠cia‚ÄĚ de la del PP.

Les assem¬≠blees exte¬≠ri¬≠ors de l‚ÄôANC tamb√© recla¬≠men que es ‚Äútorni a posar la inde¬≠pend√®ncia al cap¬≠da¬≠vant dels objec¬≠tius pol√≠tics‚ÄĚ. ‚ÄúCap taula de nego¬≠ci¬≠aci√≥, nom√©s la uni¬≠la¬≠te¬≠ra¬≠li¬≠tat, ens por¬≠tar√† a la inde¬≠pend√®ncia‚ÄĚ, afir¬≠men.

Per aix√≤, apos¬≠ten per ‚Äúreplan¬≠te¬≠jar l‚Äôestrat√®gia de (no) col¬∑labo¬≠raci√≥ amb l‚Äôopres¬≠sor per pres¬≠si¬≠o¬≠nar-lo a qu√® negoci√Į una soluci√≥ pol√≠tica‚ÄĚ i ‚Äúdesi la repressi√≥‚ÄĚ.

‚ÄúAix√≤ tor¬≠nar√† a posar el focus inter¬≠na¬≠ci¬≠o¬≠nal a Cata¬≠lu¬≠nya perqu√® una Espa¬≠nya ines¬≠ta¬≠ble fa tron¬≠to¬≠llar tota la UE‚ÄĚ, opi¬≠nen.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (10-12-2019)

260 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: