LES CASES DE LUXE DELS FUTBOLISTES DEL BARÇA, OBJECTIU DELS LLADRES

Avui al matĂ­ s’ha conegut que mentre el Barça jugava contra el València i Samuel Umtiti seguia el partit des de la graderia, uns lladres van assaltar casa seva, en una urbanitzaciĂł d’Esplugues de Llobregat.

Un grup de com a mĂ­nim quatre persones, amb les cares tapades amb passamuntanyes, van assaltar la casa aquest dissabte al vespre. Van buidar la caixa forta i van regirar tota la casa.

La policia ha confirmat a ElCaso.cat que estan investigant el robatori a la casa d’aquest futbolista del Barça a l’espera de saber el valor dels objectes robats.

La casa d’Umtiti, antiga propietat de PiquĂŠ

La casa on aquest dissabte al vespre els lladres han fet l’agost era una antiga propietat de Gerard PiquĂŠ. Era una casa que va construir a tocar d’un terreny on ell i la seva parella tenen casa seva i que en un primer moment havia de ser pels pares de Shakira. Finalment la casa va ser venuda a Umtiti per uns dos milions d’euros.

MÊs jugadors del Barça robats

Aquesta no ĂŠs la primera vegada que un jugador del Barça ĂŠs vĂ­ctima d’un robatori al seu domicili. L’any passat Luis SuĂĄrez, Gerard PiquĂŠ, Jordi Alba i Coutinho van patir tambĂŠ assalts als seus domicilis.

Ja aquest 2019 els tambĂŠ jugadors del Barça Arthur i Boateng tambĂŠ van ser vĂ­ctimes de robatoris a casa seva. Molts dels jugadors del Barça viuen en urbanitzacions de luxe d’Esplugues de Llobregat o Castelldefels, com Messi i LluĂ­s Suarez.

Amb els pares de Shakira a l’interior
El mes de juny de 2018 uns desconeguts van entrar a robar a casa de PiquĂŠ i Shakira, a Esplugues -al costat de casa d’Umtiti.

En aquella ocasió els lladres van violentar la casa mentre els pares del futbolista hi estaven dormint. Ells no es van assabentar de res i tampoc va arribar a fer-se públic què es van poder endur els lladres.
Informa:ELNACIONAL.CAT (16-9-2019)

207 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: