LES MARXES PER LA LLIBERTAT ES CONVOCARAN EN DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES

L‚ÄôAssem¬≠blea Naci¬≠o¬≠nal Cata¬≠lana (ANC) t√© pre¬≠vist con¬≠vo¬≠car les cinc mar¬≠xes ‚Äúpopu¬≠lars i mas¬≠si¬≠ves‚ÄĚ per lli¬≠ber¬≠tat en dime¬≠cres, dijous i diven¬≠dres, en funci√≥ del dia que el Tri¬≠bu¬≠nal Suprem (TS) espa¬≠nyol faci p√ļblica la sent√®ncia del judici de l‚Äô1-O. Les mobi¬≠lit¬≠za¬≠ci¬≠ons recor¬≠re¬≠ran 100 quil√≤metres en tres eta¬≠pes des de Girona, Vic, Berga, T√†rrega i Tar¬≠ra¬≠gona per aca¬≠bar con¬≠fluint a Bar¬≠ce¬≠lona.

La pre¬≠si¬≠denta l‚ÄôANC, Eli¬≠senda Palu¬≠zie, que ha par¬≠ti¬≠ci¬≠pat aquest dis¬≠sabte del ple del secre¬≠ta¬≠riat a Riu¬≠doms (Baix Camp), ha asse¬≠gu¬≠rat que el ‚Äúpa√≠s estar√† a l‚Äôal√ßada‚ÄĚ i que hi haur√† una ‚Äúforta reacci√≥‚ÄĚ un cop se s√†piga la reso¬≠luci√≥ judi¬≠cial. ‚ÄúEstem tre¬≠ba¬≠llant perqu√® hi hagi unes mobi¬≠lit¬≠za¬≠ci¬≠ons popu¬≠lars i mas¬≠si¬≠ves que tren¬≠quin amb la nor¬≠ma¬≠li¬≠tat‚ÄĚ, ha apun¬≠tat.

Palu¬≠zie ha subrat¬≠llat que ges¬≠ti¬≠o¬≠na¬≠ran les mobi¬≠lit¬≠za¬≠ci¬≠ons amb ‚Äúfle¬≠xi¬≠bi¬≠li¬≠tat‚ÄĚ perqu√® pre¬≠ve¬≠uen una sent√®ncia con¬≠dem¬≠nat√≤ria. I en aquest sen¬≠tit, no ha con¬≠cre¬≠tat qui¬≠nes vies tenen pre¬≠vist col¬∑lap¬≠sar amb l‚Äôacci√≥ de les Mar¬≠xes per la Lli¬≠ber¬≠tat que van anun¬≠ciar aquest diven¬≠dres. ‚ÄúVolem que sigui una mobi¬≠lit¬≠zaci√≥ popu¬≠lar, mas¬≠siva i, d‚Äôalguna manera, dis¬≠rup¬≠tiva que tren¬≠qui amb la nor¬≠ma¬≠li¬≠tat perqu√® no podem viure amb nor¬≠ma¬≠li¬≠tat aquesta sent√®ncia‚ÄĚ, ha expres¬≠sat.

L‚Äôacti¬≠vista ha insis¬≠tit que ini¬≠cien ‚Äúun cicle de mobi¬≠lit¬≠za¬≠ci¬≠ons de lluita no vio¬≠lenta, de deso¬≠bedi√®ncia i de no accep¬≠taci√≥ de la reso¬≠luci√≥ del Suprem‚ÄĚ. ‚ÄúL‚Äôonada de repressi√≥ i regressi√≥ democr√†tica √©s enorme. Segui¬≠rem llui¬≠tant per all√≤ que volen que dei¬≠xem de llui¬≠tar que √©s la inde¬≠pend√®ncia del nos¬≠tre pa√≠s‚ÄĚ, ha sen¬≠ten¬≠ciat.

A banda de les mar¬≠xes, Palu¬≠zie ha avan√ßat que es con¬≠vo¬≠ca¬≠ran con¬≠cen¬≠tra¬≠ci¬≠ons el dia del judici, mani¬≠fes¬≠ta¬≠ci¬≠ons i que segui¬≠ran amb cam¬≠pa¬≠nyes com les de con¬≠sum estrat√®gic. A la vegada, s‚Äôimpli¬≠ca¬≠ran si hi ha elec¬≠ci¬≠ons en ins¬≠ti¬≠tu¬≠ci¬≠ons del pa√≠s o ‚Äúenfor¬≠ti¬≠ran‚ÄĚ els sin¬≠di¬≠cats naci¬≠o¬≠nals.
Informa:EPUNTAVUI.CAT (5-10-2019)

305 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: