L’ESPANYA “SOLIDÀRIA”: UNES 50 PERSONES ES MANIFESTEN A MADRID PELS PRESOS

La falsa esquerra progressista espanyola i catalana que sobreviu enganyant els seus votants convencent-los que “una altra Espanya és possible” i que cal “perseverar” i “esperar el diàleg” o, fins i tot, que parla d’un canvi de la Constitución per fer-hi encaixar el dret a l’autodeterminació ha tornat a quedar retratada.

Aquest és el seu poder de convocatòria a Madrid: 50 persones mal comptades a la Puerta del Sol per demanar la llibertat dels presos polítics i el dret a l’autodeterminació amb crits com “Sí, sí sí, dret a decidir” o “Llibertat, presos per votar”.

La manifestació ha estat convocada per la plataforma Madrilenys pel Dret a Decidir que ha llegit un manifest, que afirma que el judici del procés ha finalitzat “ple d’irregularitats” i que la fiscalia “ha transformat la desobediència a la llei en delictes de rebel·lió i sedició”.

El portaveu de Madrilenys pel dret a decidir, Jaime Pastor, ha demanat que s’obri un camí per a una solució política del conflicte català, ja que considera que la via judici

Informa:LAREPUBLICA.CAT (23-6-2019)

366 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: