L’ESPANYOLISTA RUFIÁN, ARA CONTRA EL BARÇA

El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés de Madrid, Gabriel Rufián, no s’amaga de la seva afició perica i de les alegries que li provoquen les derrotes del Barça. Rufián va celebrar especialment quan el FC Barcelona va caure eliminat a la Copa del Rei en mans de l’Athletic de Bilbao a San Mamés. L’equip de Setién va resistir tot el partit, però un gol d’Iñaki Williams al minut 93 de partit, al tall ja de la pròrroga, va acabar amb la trajectòria de l’equip blaugrana en aquesta competició.

Rufián, que s’ha mostrat obertament seguidor de l’Espanyol, va expressar la seva alegria per l’eliminació del Barça festejant el gol de Williams a Twitter: “Iñaki @Williaaams45 sempre en el meu equip”.

No han estat pocs els seguidors del Barça, entre ells molts seguidors també d’Esquerra Republicana, els que han aprofitat la mateixa xarxa social per criticar l’alegria de Rufián. L’actitud del dirigent republicà ha molestat, fins i tot, companys del partit, marcadament culers.
Informa:ELTRIANGLE.EU (10-2-2020)
N.de la R.
Rufián pot ser seguidor de l’Espanyol o de l’equip que li plagui,no caldria sinó.Però un polític com ell hauria de tenir més cura de no ferir els sentiments dels milers de persones d’ERC que són del Barça. Una patinada més de Rufián, el “pragmàtic”.Qui sap si això li pot passar factura a les eleccions.Els sentiments no es compren ni es venen.

211 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: