L’ESTACA REIVINDICA L’ACCIÓ DE NINOTS DE PARTITS INDEPENDENTISTES, PENJATS SOBRETOT A OSONA

El col¡lectiu independentista L’Estaca ha reivindicat aquest matĂ­ l’acciĂł de penjar ninots en diversos ponts amb els logos dels tres partits independentistes: ERC, JxCat i la CUP. A travĂŠs d’un comunicat, on s’han atribuĂŻt la protesta, el col¡lectiu exigeix l’acord dels partits independentistes i l’aixecament de la DUI. “El poble va votar i va deixar clar que vol la independència, i sense perdre mĂŠs temps exigim el compliment de les seves demandes”, afegeixen. Els ninots, retirats pels Mossos a mig matĂ­, anaven acompanyats d’una pancarta on es llegia: “Primer avĂ­s. Volem la independència”. TambĂŠ recordaven que els tres partits van sumar el 52% dels vots a les darreres eleccions.

Els ninots s’han penjat en ponts de diverses carreteres del territori, als termes municipals de Vic, Gurb, Malla, VoltregĂ , Vallbona d’Anoia, Gelida, Amer, SerinyĂ , Palol de Revardit; Sabadell, RubĂ­, CassĂ  de la Selva, Girona o Viladrau.

L’Estaca ja ha realitzat altres accions en els darrers mesos. Va sabotejar dos repetidors de telecomunicacions la nit anterior a les eleccions a Girona i Lleida. TambĂŠ ha cremat i boicotejar radars de les carreteres i han fet pintades a les instal¡lacions de Correus.
Els Mossos han retirat els ninots i les pancartes i han anunciat que obriran una investigaciĂł per esbrinar els fets.
Informa:VILAWEB.CAT (19-4-2021)

393 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: