L’EXBISBE DE SOLSONA SE’N VA A VIURE AMB UNA PSIC√íLOGA DIVORCIADA

L‚Äôexbisbe de Solsona, Xavier Novell, va presentar dies enrere la seva ren√ļncia al c√†rrec al¬∑legant motius “estrictament personals”. Aquests motius personals responen al nom de “S√≠lvia, una psic√≤loga del voltant de 30 anys” de qui el religi√≥s s‚Äôha enamorat, segons han informat a e-not√≠cies fonts coneixedores de la relaci√≥.

‚ÄúLa nova parella de Novell est√† divorciada d‚Äôun home musulm√† i t√© dos fills. Viu a Manresa i √©s autora de novel¬∑les er√≤tiques‚ÄĚ, assenyalen aquestes mateixes fonts.

Segons un comunicat fet p√ļblic per la di√≤cesi de Solsona, Novell va prendre la decisi√≥ “despr√©s d’un per√≠ode de reflexi√≥, discerniment i d’oraci√≥”. Novell, de 52 anys, va ser nomenat bisbe de Solsona el novembre de 2010 i, amb 41 anys, es va convertir en el prelat m√©s jove de l’Estat.

Ordenat sacerdot el juliol de 1997, Xavier Novell va llicenciar-se en Teologia per la Pontif√≠cia Universitat Gregoriana aquell mateix any i set m√©s tard obtindria el doctorat. Va ser Vicari Parroquial de Sant Jaume, de Mollerussa (1997-2001), Professor d’Antropologia Teol√≤gica a l’Institut de Ci√®ncies Religioses de Lleida (1998-2002) i Secretari General i Canceller del Bisbat de Solsona (2005-2008).
Informa:RACOCATALÀ.CAT (5-IX-2021)

115 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: