L’EXBISBE DE SOLSONA SE’N VA A VIURE AMB UNA PSICÒLOGA DIVORCIADA

L’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, va presentar dies enrere la seva renĂşncia al cĂ rrec al¡legant motius “estrictament personals”. Aquests motius personals responen al nom de “SĂ­lvia, una psicòloga del voltant de 30 anys” de qui el religiĂłs s’ha enamorat, segons han informat a e-notĂ­cies fonts coneixedores de la relaciĂł.

“La nova parella de Novell està divorciada d’un home musulmà i té dos fills. Viu a Manresa i és autora de novel·les eròtiques”, assenyalen aquestes mateixes fonts.

Segons un comunicat fet pĂşblic per la diòcesi de Solsona, Novell va prendre la decisiĂł “desprĂŠs d’un perĂ­ode de reflexiĂł, discerniment i d’oraciĂł”. Novell, de 52 anys, va ser nomenat bisbe de Solsona el novembre de 2010 i, amb 41 anys, es va convertir en el prelat mĂŠs jove de l’Estat.

Ordenat sacerdot el juliol de 1997, Xavier Novell va llicenciar-se en Teologia per la PontifĂ­cia Universitat Gregoriana aquell mateix any i set mĂŠs tard obtindria el doctorat. Va ser Vicari Parroquial de Sant Jaume, de Mollerussa (1997-2001), Professor d’Antropologia Teològica a l’Institut de Ciències Religioses de Lleida (1998-2002) i Secretari General i Canceller del Bisbat de Solsona (2005-2008).
Informa:RACOCATALÀ.CAT (5-IX-2021)

192 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: