L’EXÈRCIT, L’EMPRESA DE NETEJA MÉS CARA DEL MON

“L’empresa de neteja més cara del món ”
“La comitiva constava de 5 URO VAMTAC (Vehicle d’Alta Mobilitat Tàctica) que tenen un cost total d’entre 750.000 i 2.000.000 d’euros, depenent del blindatge”
( SALVADOR COT )

Aquest dilluns, una columna de vehicles militars es va passejar pel centre de Terrassa, davant la perplexitat de la poca gent que voltava pel carrer i la molta que treia el cap, incrèdula, des de les finestres. Ni la Policia Municipal ni els Mossos d’Esquadra havien estat informats de la incursió -espectacular- d’aquest destacament que provenia de la caserna del Bruc de Barcelona i, de fet, els van seguir per veure què dimonis els havia impulsat a passejar-se pel bell mig d’una ciutat no gens acostumada a aquesta mena de demostracions.

Els cinc vehicles van acabar aparcant just al davant de la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa, un espai de petites dimensions que els terrassencs recorden per la llargària de les cues per renovar el DNI durant molts anys. Els militars, amb uniforme de camuflatge, tenien com a missió netejar i desinfectar el local. La comitiva constava de cinc URO VAMTAC (Vehicle d’Alta Mobilitat Tàctica) que tenen un cost total d’entre 750.000 i 2.000.000 d’euros, depenent del blindatge, que els pot fer pesar entre 3 i 6,5 tones. Aquests vehicles tenen un consum d’infart, que supera els 17 litres als cent quilòmetres. Són diesel, o sigui que la contaminació va a banda.

Tot plegat, per una operació de neteja. La desproporció és tan gran que l’impacte visual de l’operació va depassar la intimidació per entrar, de ple, en l’extravagància. Ja és ben bé que tot per la pàtria, ridícul inclòs.
Informa:ELMON.CAT (28-4-2020)

253 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: