L’EXPRESIDENT URUGUAIÀ MUJICA: “TOTA LA SOLIDARITAT” AMB JUNQUERAS I ROMEVA

L’expresident de l’Uruguai Pepe Mújica s’ha reunit telemàticament amb l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i l’exconseller Raül Romeva, empresonats a Lledoners. Segons ha informat ERC, Mújica els ha traslladat “tota la solidaritat”: “Sóc amic de tots aquells que estan a la presó per raons polítiques”.

Junqueras li ha agraït “aquesta mostra de solidaritat” i ha expressat “simpatia” per “la justícia i la llibertat a l’Amèrica Llatina i a tot el món”. “La nostra lluita també es troba dins de la lluita democràtica de molts d’aquests pobles”, ha assegurat el president d’ERC. Romeva ha manifestat a l’expresident i exsenador uruguaià la seva voluntat de trobar-s’hi aviat.

Durant la conversa, Mújica ha assenyalat que en moments i conflictes durs “no hi ha cap més sortida que la sortida política” i que això implica “sempre negociar”. També ha traslladat als líders republicans, la seva “humil” voluntat “per ajudar en una mesa de diàleg”. Així mateix, ha recordat que ell mateix ha viscut les festes de Nadal sol: “Conec el que és això, per això me’n recordo de tots els presos polítics”.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (24-12-2020)

224 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: