L’EXTINENT SEGURA AVISA: ALGUNS MILITARS VOLEN INTERVENIR JA A CATALUNYA

Luis Gonzalo Segura és el militar més famós d’Espanya, amb la paradoxa que ja no és militar. El van purgar de l’Exèrcit per difondre’n les parts més fosques, com ara la discriminació de la dona en el seu últim llibre En la guarida de la bestia. L’extinent Segura acaba de denunciar a twitter unes comunicacions preocupants. Existeix, segons Segura, un grup de militars organitzats a la xarxa social Telegram, anomenat Tsunami Español, que volen “intervenir unilaterlamente en Cataluña aunque les cueste la vida”:

Luis Gonzalo Segura
@luisgonzaloseg
Militares españoles exigen la intervención en Catalunya antes del 23 de Octubre o amenazan con intervenir unilateralmente “aunque a ello nos cueste la vida”.

Deberían ser detenidos y procesados inmediatamente todos los que tuvieran la más mínima relación con estos traidores.

Tan de bo Segura estigui mal informat però el militar, conegut per denunciar els abusos de les Forces Armades, va més enllà en un altre tuit d’aquest diumenge. Posa nom i cognoms al que seria una reunió preparatòria d’una intervenció militar a Catalunya: el “coronel del Regimiento de Transmisiones 21” amb seu a València. El seu web parla d’un destacament militar dedicat amb “adnegación” en lloc de “abnegación”. Sembla una broma, com el tuit del director adjunt d’El Mundo.

Luis Gonzalo Segura
@luisgonzaloseg
MUY GRAVE

En un grupo de Telegram de militares se acaba de denunciar que el coronel del Regimiento de Transmisiones 21 ha reunido a los militares para que estén atentos para entrar en Catalunya.

El Gobierno del PSOE debe cesarle y procesarle o explicar esta orden.

Teminologia catrense “que estén atentos para entrar en Catalunya” o “Nos reorganizaremos para solicitar días de permiso y acudir en masa para defender nuestro país aunque nos cueste la vida”. Si són una colla de bojos fent-se els milhomes a les xarxes o és un perill real, convindria que s’investigués pel govern d’Espanya en funcions.
Informa:ELNACIONAL.CAT (21-10-2019)

337 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: