L’HORA DEL TERROR: LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ NOU INDEPENDENTISTES

La Guàrdia Civil ha detingut nou persones a Catalunya en una operació contra un grup d’independentistes. Segons informen a Efe fonts de la investigació, es tracta d’activistes vinculats als Comitès de Defensa de la República (CDR) i se sospita que planejavem accions violentes.

En el marc d’aquesta àmplia operació que s’està desenvolupant aquest dilluns els agents estan duent a terme diversos registres. L’operació es desenvolupa per ordre del Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional dirigida pel jutge Manuel García-Castellón.

S’ha iniciat a les 5 de la matinada en diverses localitats, entre elles Sabadell (Barcelona), on s’han fet diverses detencions. Els agents també han efectuat diversos registres, en què s’ha requisat documentació i material informàtic.

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns nou independentistes acusats de planejar presumptament accions violentes, segons han confirmat a l’ACN fonts del Ministeri de l’Interior.

Per ara, se sap que una operació s’està produint a Sabadell, a Mollet del Vallès i a Cerdanyola. Ràdio Sabadell explica que l’operació “estaria relacionada amb el Casal Anarquista del carrer Edgardo Ricetti”, al centre de la ciutat i que, com a conseqüència, estaria tallat el carrer Convent entre Sant Honorat i la plaça de les Dones del Tèxtil. Un helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevola la zona.

— Ràdio Sabadell 94.6 (@RadioSabadell) September 23, 2019
El Ministeri de l’Interior ha apuntat que s’han realitzat deu escorcolls i que s’ha trobat “material per construir explosius”. De la mateixa manera s’ha confiscat “documentació i material informàtic” i els detinguts estan acusats de “projectar accions violentes”.

Informa:ELNACIONAL.CAT I ARA.CAT (23-9-2019)

324 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: