L’HORA DEL TERROR: RESTRICCIONS A L’ESTACIÓ DE SANTS I A L’AEROPORT

Després que ahir Pícnic per la República dugués a terme la primera acció de resposta a la sentència de l’1-O i centenars de persones fossin desallotjades pels Mossos d’Esquadra del vestíbul de l’estació, el cos d’agents català ha multiplicat el desplegament policial per a aquest dilluns. A hores d’ara, l’accés a l’estació de Sants està tancat a petició del cos policial i afecta la línia 5. L’enllaç alternatiu per accedir a l’edifici, doncs, s’ha de fer per l’exterior o per la línia 3.

Segons ha informat RAC1, els agents han habilitat un ampli dispositiu a l’estació amb fins a 15 furgons policials dels Mossos i la Policia Nacional a l’exterior i una cinquantena d’agents al vestíbul. A més, s’han blindat l’entrada de l’AVE amb tanques d’un metre i mig i els agents demanen el bitllet per poder accedir-hi.

Però l’estació de Sants no és l’única que el cos d’agents ha decidit blindar de cara a possibles protestes per a la sentència de l’1-O, sinó que també han desplegat un ampli dispositiu policial a la terminal 1 de l’aeroport del Prat, on els agents només permeten l’entrada al vestíbul de la terminal si es presenta la targeta d’embarcament.

Així, els Mossos també han destinat reforços al port de Tarragona i l’estació de l’AVE de Girona, on a hores d’ara estan fent entrar els viatgers per la porta del darrere. A Girona, de fet, ja s’han registrat retards en alguns trens de l’AVE a causa del control policial.

Informa:ARA.CAT (14-10-2019)

269 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: