L’HORA DEL TERROR: RESTRICCIONS A L’ESTACIÓ DE SANTS I A L’AEROPORT

DesprĂŠs que ahir PĂ­cnic per la RepĂşblica duguĂŠs a terme la primera acciĂł de resposta a la sentència de l’1-O i centenars de persones fossin desallotjades pels Mossos d’Esquadra del vestĂ­bul de l’estaciĂł, el cos d’agents catalĂ  ha multiplicat el desplegament policial per a aquest dilluns. A hores d’ara, l’accĂŠs a l’estaciĂł de Sants estĂ  tancat a peticiĂł del cos policial i afecta la lĂ­nia 5. L’enllaç alternatiu per accedir a l’edifici, doncs, s’ha de fer per l’exterior o per la lĂ­nia 3.

Segons ha informat RAC1, els agents han habilitat un ampli dispositiu a l’estaciĂł amb fins a 15 furgons policials dels Mossos i la Policia Nacional a l’exterior i una cinquantena d’agents al vestĂ­bul. A mĂŠs, s’han blindat l’entrada de l’AVE amb tanques d’un metre i mig i els agents demanen el bitllet per poder accedir-hi.

Però l’estaciĂł de Sants no ĂŠs l’Ăşnica que el cos d’agents ha decidit blindar de cara a possibles protestes per a la sentència de l’1-O, sinĂł que tambĂŠ han desplegat un ampli dispositiu policial a la terminal 1 de l’aeroport del Prat, on els agents nomĂŠs permeten l’entrada al vestĂ­bul de la terminal si es presenta la targeta d’embarcament.

AixĂ­, els Mossos tambĂŠ han destinat reforços al port de Tarragona i l’estaciĂł de l’AVE de Girona, on a hores d’ara estan fent entrar els viatgers per la porta del darrere. A Girona, de fet, ja s’han registrat retards en alguns trens de l’AVE a causa del control policial.

Informa:ARA.CAT (14-10-2019)

218 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: