L’HOSPITAL DE SANT PAU I TSUNAMIC DEMOCRATIC BOICOTEGEN SÁNCHEZ

La direcció de l’Hospital de Sant Pau, en una decisió coordinada amb la conselleria de Salut, li ha fet el buit a Pedro Sánchez. Quan el president del govern espanyol en funcions ha visitat l’hospital, cap membre de l’equip directiu ha rebut el líder del PSOE. El motiu és que s’ha considerat que es tractava d’una visita privada, ja que Sánchez ha deixat clar des del primer moment que volia veure únicament un policia nacional i cap altre ferit, han destacat fonts del departament de Salut al TOT Barcelona. Així, només l’equip mèdic ha acompanyat el president espanyol.

A més, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha criticat que Pedro Sánchez només hagi vingut a veure “los suyos” mentre aquí s’atén “tothom”. “El nostre sistema i els nostres professionals no discriminen”, ha reblat també la consellera.

El retret de Vergés situa, a més, el malestar general del govern de la Generalitat de Catalunya amb l’executiu espanyol en funcions. Sobretot després que Sánchez no respongués quan el president català, Quim Torra, li va trucar. “Tenen un problema polític i no agafa ni el telèfon”, ha expressat la consellera. Per acabar d’adobar-ho, aquest matí, l’alcaldessa Ada Colau ha anunciat que a ella sí li ha trucat, Pedro Sánchez. Segons l’alcaldessa, el líder socialista “s’ha interessat per com està la ciutat”.

A més, també ha rebut l’escridassada d’una part del personal sanitari de l’Hospital de Sant Pau. “Pocavergonya, pocavergonya!” i “llibertat, presos polítics” són alguns dels crits que ha sentit el president del govern espanyol en funcions aquest migdia quan ha sortit de visitar un antiavalot de la Policia Nacional.

SEGUDA A LA DELEGACIÓ DEL GOBIERNO

Avui a la 1 de la tarda, Pedro Sánchez, president en funcions del Gobierno, havia de reunir-se amb la delegada del Gbierno espanyol a Barcelona, Teresa Cunillera.

Pocs minuts després de les 12 del migdia, Tsunami democràtic convocava a les xarxes una concentració davant de l’edifici de la Delegación a Barcelona.

Ràpidament, milers de persones s’han desplaçat i han taponat l’accés a la institució al carrer Mallorca amb Roger de Llúria.

Així doncs, Tsunami explicava: “Pedro Sánchez ha acabat anul·lant la seva reunió amb Teresa Cunillera a la delegació. Donem per finalitzada l’acció d’avui. És la força de la gent”

Sánchez no ha tingut una visita plàcida a Catalunya. Ha estat escridassat a les portes de la prefectura de la Policia Nacional espanyola de Via Laietana i ha hagut de sortir amb presses de l’Hospital de Sant Pau quan els mateixos empleats l’han començat a escridassar. Sánchez ha marxat de Barcelona obviant l’oferiment de Torra de reunir-s’hi.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
El govern espanyol es preguntava qui hi ha darrere el Tsunami, avui ho hem deixat clar: la mateixa gent que al davant.@SanchezCastejon ha acabat anul·lant la seva reunió amb Teresa Cunillera a la delegació. Donem per finalitzada l’acció d’avui.

— Tsunami Democràtic (@tsunami_dem) October 21, 2019
Informa:LAREPUBLICA.CAT (21-10-2019)

289 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: