L’INDEPENDENTISME NO POT DEIXAR SOLS JOV√Č, SALVADOR I ALTRES

Si l’independentisme deixa sols Jov√©, Salvad√≥ i tants altres encausats menys medi√†tics convertir√† en un frau les proclames de “tornar-ho a fer”.
( FERRAN CASAS )|

Josep Maria Jov√© i Llu√≠s Salvad√≥ van ser dues peces clau en l’organitzaci√≥ del refer√®ndum de l’1 d’octubre. L’anomenat Estat Major en va assumir la direcci√≥ estrat√®gica i part de la log√≠stica a la primavera del 2017, per√≤ ells i altres membres del Govern van liderar importants tasques executives i li van donar la necess√†ria p√†tina d’institucionalitat.

Ahir, eclipsats per un coronavirus que amena√ßa de convertir-se en el monotema, declaraven al TSJC per√≤ es van negar a fer-ho. Avui al mat√≠ Jov√© s’explicar√† als micr√≤fons de Catalunya R√†dio. Els van acompanyar militants i dirigents independentistes, que demanen que la Caixa de Solidaritat s’ompli per fer front a les fiances milion√†ries que exigeix per ells la Just√≠cia i que s’afegeixen a totes les que ja s’han pagat, en algun cas pels mateixos “delictes”. Ni el govern espanyol ni la Just√≠cia han estat capaces d’acreditar malversaci√≥ per√≤ els demanen 4,5 milions d’euros per fer pagar, de nou, el refer√®ndum.

Jov√© i Salvad√≥, que declaren al TSJC perqu√® s√≥n diputats i no ho fan al jutjat 13 com la resta de desenes d’alts c√†rrecs encausats, fan evident fins a quin punt la repressi√≥ ha arribat no nom√©s als m√†xims responsables del Govern i les entitats que van proclamar la independ√®ncia sin√≥ tamb√© a les segones files, que no s√≥n tan medi√†tiques per√≤ que corren id√®ntic perill d’acabar entre reixes. L’independentisme no els pot deixar sols perqu√® seria un missatge que convertiria en un frau les proclames de tornar-ho a fer.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (11-3-2020)

141 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: