LLACH: ” L’ESPOLI FISCAL DE 16.000 MILIONS L’ANY NO ENS PERMET AJUTS PER LA CRISI “

LLach esclata contra l’espoli fiscal que no permet ajuts per la crisi: “Ens foten 16.000 milions l’any!”

El cantant destaca que Espanya “ensorra el nostre sistema financer per farcir l’estat”
( ÀLEX HUGUET )

El cantant i activista, Lluís Llach, atribueix el desgavell organitzatiu de la pandèmia per part del Govern de la Generalitat a una falta de diners per poder atribuir amb ajudes els sectors més afectats per la crisi del coronavirus. En un tuit, Llach comenta que “la majoria de països de més al nord mantenen un confinament més estrictes perquè tenen diners i poden endeutar-se per pagar els perjudicats”, una situació que Catalunya està lluny de viure, segons Llach, per l’escandalós espoli fiscal el qual Catalunya està sotmès.

“Aquí no tenim ajudes perquè ens foten uns 16.000 milions d’euros l’any”, ha reblat. “En ser persistents, ensorra el nostre sistema financer per farcir l’estat”, ha conclòs Llach, posant en relleu que si Espanya no espoliés d’una manera tan salvatge Catalunya, es podria confinar per un període de temps més llarg, mantenint els negocis de tots els sectors afectats a través d’unes ajudes que, per ara, són inexistents, i quan sorgeixen és una batalla acarnissada per aconseguir que uns pocs en gaudeixin.

La majoria dels països més al nord mantenen uns confinaments més estrictes, perquè tenen diners i poden endeutar-se per pagar als perjudicats. Aquí no en tenim perquè ens foten uns 16.000.000.000 d’€ l’any, q en ser persistents, ensorra el nostre sistema financer per farcir l’estat.

— Lluís Llach (@lluis_llach) November 26, 2020

Informa:LAREPUBLICA.CAT (27-11-2020)
N.de la R.
Un cop més estem d’acord amb les declaracions de Llach. L’espoli ens mata i ens matarà.Estem lligats de mans i de peus i la Generalitat cada cop tindrà menys recursos i serà més imponent.No podem esperar a tenir la independència “ad calendas”perquè quedarem asfixiats econòmicament i culturalment per Espanya. Barcelona serà una capital provinciana més com Marsella ho és amb relació a París.I el català cada cop estarà més residualitzat. Certament aconseguir la independència i sobretot mantenir-la no serà gens fàcil.Però si pel cap no es veu la necessitat de proclamar-la al més aviat possible estem al pot.La resta és enganyar el personal ni que sigui per 155 monedes o potser per 166.000

.

155 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: