LLACH SOBRE CATALUNYA RÀDIO:” LA PUDOR DE FORA DEU SER IRRESPIRABLE DINS “

Lluís Llach, qui va formar part de les llistes de Junts pel Sí i va ser diputat, cantautor retirat i activista independentista amb una estima transversal a la societat catalana, ha deixat caure un contundent tuit contra Catalunya Ràdio.

En realitat, més que criticar l’emissora en si, ha clavat una plantofada a la seva direcció després que avui, una de les periodistes estrella de la casa, Mònica Terribas, hagi anunciat que no continuaria al capdavant del programa insígnia de la ràdio catalana: ‘El matí a Catalunya Ràdio’.

Llach ha fet la següent reflexió després de l’anunci de Terribas a qui ha titllat de “referent”: “La Mònica estima la ràdio i televisió pública per damunt de tot. Gràcies infinites pels anys de feina. Si ella plega vol dir que la pudor que sentim fora, déu ser irrespirable dins”. Per acabar acomiadant-se amb un “petó ben fort.”

Un referent. La Mònica estima la ràdio i televisió pública per damunt de tot. Gràcies infinites pels anys de feina. Si ella plega vol dir que la pudor que sentim fora, déu ser irrespirable dins. Un petó ben fort.

— Lluís Llach (@lluis_llach) July 17, 2020
Informa:LAREPUBLICA.CAT (17-7-2020)

283 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: